torsdag den 9. februar 2012

Millionordre til dansk fjernvarmerør-leverandør skaber vækst

Isoplus Fjernvarmeteknik A/S i Middelfart har fået sin hidtil største enkeltordre. Ordren kommer fra VKG Soojus AS i Estland, som derved kan forbinde tre estiske byer med fjernvarme inden udgangen af 2012.

Isoplus Danmark skal levere et komplet fjernvarmesystem med blandt andet 34 kilometer præisolerede fjernvarmerør til en værdi af 40 millioner kroner. Ordren er den hidtil største enkeltordre for den fynske virksomhed, som i disse år oplever en stadigt stigende vækst.

De mange kilometer rør skal inden udgangen af 2012 forbinde de tre byer Kohtla-Järve, Ahtme og Sompa med overskudsvarme fra et raffinaderi i regionen.

Kundetilpassede leverancer til rette tid og sted
Isoplus Danmark, som er en del af Isoplus-gruppen, blev valgt pga. den teknisk bedste løsning til det komplette fjernvarmesystem. Leverancen til VKG Soojus AS indeholder ikke kun levering af fjernvarmerør, men også svejste muffesamlinger og et overvågningssystem, som er udviklet af Isoplus i Danmark. Herudover indeholder kontrakten også elektrisk forspænding samt design af rørsystemet og uddannelse af lokale håndværkere og rådgivere.

Isoplus Danmark, som i forvejen er etableret i Estland, har arbejdet med projektet i et år, så det er en ekstra stor glæde at få kontrakten i hus. Alene logistikken kræver megen planlægning, for mere end 300 lastbiler skal i det kommende år have koordineret leverancerne, så de når frem til rette tidspunkt - og på rette sted, som er mindre end 80 km fra den russiske grænse.

En ordre, der skaber vækst
Isoplus Danmark oplevede sidste år stor vækst, og nu kan virksomheden spore yderligere fremgang. ?Ordren til Estland kan helt klart betyde flere nyansættelser?, siger administrerende direktør Verner Rosendal. Det er imidlertid ikke kun i Middelfart, at fjernvarmeprojektet for VKG Soojus AS medfører vækst. Også i Estland hvor Isoplus vil bidrage med uddannelsen af nye og gamle medarbejdere, vil det betyde flere lokale arbejdspladser i et område, som er hårdt ramt af stor arbejdsløshed.

I det hele taget er det østeuropæiske markedspotentiale for fjernvarme meget stort. En del østeuropæiske lande har installeret fjernvarme i mange større byer, men brugervenlighed og klimaeffekt er ofte på et meget lavt niveau og her er Isoplus en leverandør i den absolutte elite.

FAKTABOKS
Som en del af Isoplus-gruppen leverer Isoplus Danmark komplette systemer til fjernvarme i Skandinavien, Baltikum og Storbritannien.

Isoplus-gruppen består af flere separate produktions- og salgsselskaber i hele Europa og har mere end 30 års erfaring inden for produktion af præisolerede rørsystemer og beskæftiger mere end 1.300 medarbejdere.

Isoplus Danmark har gennem de seneste år markeret sig som en af de store spillere på fjernevarmemarkedet. Virksomhedens målsætning er at være branchens hurtigste, mest fleksible og mest pålidelige samarbejdspartner.




Læs mere her

tags: Europa, Storbritannien, direktør, arbejdsløshed, Danmark, euro, lastbil, fjernvarme, uddannelse, 2012, virksomhed, arbejdsløs, Middelfart, overvågning, Skandinavien, Estland, ansættelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar