tirsdag den 11. januar 2011

Undgå køkørsel - Blaupunkts

Ny Blaupunkt autoradio med dynamisk navigation. Navigationsdelen er integreret i en almindelig størrelse autoradio, som kan monteres på ca. 2 timer i alle biler.

Med det nye navigationssystem TravelPilot DX–R52 fra Blaupunkt får man ikke kun en autoradio med cdafspiller, der er til at betale, men også såkaldt dynamisk navigation. Det vil sige, at man har mulighed for at vælge alternative ruter og ændre rute, mens man kører. Det kan være en stor fordel, f.eks. ved køkørsel, hvor radioen bearbejder de elektroniske trafikmeldinger (TMC), hvorefter navigationen foreslår alternative ruter.

Design og tyverisikring
Navigationen i TravelPilot DX–R52 har Blaupunkts præcise kørselsvejledninger med informationer i talt dansk sprog samt pilevisning i displayet. Frontdesign i titan med blå belysning eller i antracit med hvidt display i enkel og overskuelig opbygning. Betjeningsdelen kan tages af, og man har en effektiv tyverisikring.

Let indtastning
En "stavehjælp" letter indtastningen af målet for din køretur. Så snart begyndelsesbogstavet på en gade eller by er indtastet, forsvinder de uaktuelle bogstaver automatisk. Radioen kan desuden huske op til 24 navigationsspørgsmål og de sidste 20 bynavne, der er tastet ind. En god og tids besparende funktion.

Autoradioen
i TravelPilot DX–R52 er forsynet med DigiCeiver fra Blaupunkt, der har vundet talrige tests. Man kan modtage FM, MB og LB og forstærkerdelen yder hele 4 x 45 W maks.power. Er det ikke nok, er der forberedt til ekstra forstærker via en 4– kanal–forforstærkerudgang. Derudover kan man gemme individuelle lydindstillinger med en digital parametrisk 5–båndsequalizer.


Navigation og musik samtidig
Bruger man ikke navigationen, kan cd–drevet afspille en traditionel cd. Vil man høre cd samtidig med navigationen, tilsluttes blot en Multi cd–boks, og yndlingsmusikken kan nydes, mens man let og sikkert navigeres i mål. TravelPilot DX–R52 fra Blaupunkt er ikke blot velegnet til privatkørsel men også til meget erhvervsmæssig kørsel.
 

Læs mere her

tags: radio, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar