mandag den 31. januar 2011

microparts.dk tilbyder Thule tagbokse til bilen!

Thule har eksisteret siden 1942. Så man kan derfor med rette sige, at Thule henad vejen har lært, hvordan man fremstiller gode transportløsninger. En hjørnesten i deres filosofi har været at tilbyde smarte løsninger. De benytter sig af den nyeste teknologi til udvikling af innovation, unikke og brugervenlige funktioner i deres produkter nemt, sikkert og med stil. Det er sandsynligvis også derfor, at de er Thule er blevet verdensførende inden for tag- og ski-bokse m.v.

Power-Grip
Forudinstalleret snapmonteringssystem til een hånd, der gør det muligt at spænde spændekløerne fast om laststangen ved blot at dreje grebene inde i boksen. Standard på Thule Excellence, Thule Spirit og Thule Atlantis.

Dual-Side
Giver mulighed for at åbne boksen fra begge sider, hvilket letter montering samt af- og pålæsning. Standard på Thule Excellence, Thule Spirit og Thule Atlantis.

Diffuserteknologi
Avanceret aerodynamik med landsgående luftkanaler og spoilere på boksens bund for at minimere luftmodstand, vindstøj og vibrationer. Standard på Thule Excellence, Thule Spirit og Thule Atlantis.

Nem håndtering
Det patenterede fjedersystem Dual-Force og de indvendige og udvendige håndtag sikrer en praktisk åbning og lukning af boksen.

Centrallås
Patenteret sikkerhedslåsesystem nøglen kan kun fjernes, hvis alle låsepunkter er lukket. Standard på alle Thule-bokse med sideåbning.

Thule boksene er testet
Under kørselstest udsættes boksene for almindelig og ekstrem kørsel for at sikre, at produktet, lasten og bilen ikke bliver påvirket. Alle test udføres på en testbane. Kørselsprøverne omfatter: Undvigelsesmanøvrer, slalomtest, bremsetest og højhastighedstest.

City Crash sikrer, at lasttilbehøret og last forbliver sikkert på taget under et sammenstød. Thule´s produkter lever på til kravene fra City Crash-standarden.

Vejbump simulerer, hvad der sker, når man kører over et vejbump.

Miljø - sikrer, at de mest ekstreme naturkræfter ikke påvirker produktets egenskaber og sikker på længere sigt. Test af miljøpåvirkning omfatter korrosion, temperatur, fugtighed, UV-stråling, brændbarhed, stød og kemisk resistens.

Ovennævnte var en kort gennemgang af de fantastiske Thule bokse. Hos www.microparts.dk findes alle boksene til yderst konkurrencedygtige priser og tilmed sendes alle bokse direkte til kunderne for kun kr. 49,-

Læs mere her

tags: bilen, kemi, teknologi, konkurrence, innovation, miljø, patenterede,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar