tirsdag den 25. januar 2011

Fødevareminister tror på dansk sejr

Fødevareminister Henrik Høegh gæster tirsdag og onsdag VM for kokke i Lyon, hvor danske Rasmus Kofoed er blandt forhåndsfavoritterne.


I denne uge bliver der afholdt uofficielt VM for kokke det såkaldte Bocuse D or i den franske by Lyon. Den danske deltager er Rasmus Kofoed fra restaurant Geranium, Henrik Høegh deltog i sidste uge i en prøvesmagning af Kofoeds konkurrencemenu, og fødevareministeren er tirsdag og onsdag i Lyon for at overvære konkurrencen og holde møder med nogle af sine Europæiske ministerkollegaer.

Jeg er ikke i tvivl om, at Rasmus Kofoed kan vinde Bocuse D or. Hans menu smager og dufter simpelthen af VM-guld , siger fødevareminister Henrik Høegh.

Rasmus Kofoed har tidligere vundet både sølv og bronze ved konkurrencen, men trods den eksplosive udvikling indenfor dansk gastronomi, der blandt andet har ført til kåringen af Noma som verdens bedste restaurant, og tildeling af Michellinstjerner til en række Københavns restauranter, har den danske gastronomi endnu sin første verdensmester til gode.

Yderligere oplysninger:
Karen Lorentzen, 33 92 34 50 / 41 93 23 16

Pressekontakt.
Thor Seierø, pressesekretær, 33 92 20 50 / 20 91 59 01

Læs mere her

tags: København, restaurant, bronze, fødevareminister, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar