lørdag den 22. januar 2011

Continental årets dækbrand i England

Et af Englands førende bilblade kårer Continentals ContiSportContact 5 P-dæk som årets "High-Performance-dæk . Samtidig er Continental det stærkeste brand i 2010.

Så er der nyt for vaskeægte bilentusiaster: Den engelske online publikation "Dæk Anmeldelser" skriver, at ContiSportContact 5 P er årets "High-Performance-dæk . Herudover kalder magasinet, som er et af de toneangivende indenfor sin genre i Storbritannien, Continentalmærket for "Brand of the Year".

Kåringen er foretaget af skribenterne på bladet, og den uafhængige jury har truffet sin beslutning efter, at Continental sidste år gennemgik en række tests særdels overbevisende:

Vandt seks ud af 11 tests
Continental konkurrerede elleve gange og vandt i seks tilfælde. Redaktionen har forklaret, at af de tests, hvor den tyske producent ikke var testvinder, vandt en af de øverste top tre konkurrenter hver gang.

Det nye ContiSportContact 5 P landede titlen "Årets High-Performance-dæk , da det blev testet i tre prøver og vandt to af dem. I den tredje test fik dækket en tredjeplads, men var meget tæt på vinderne.

Tests som disse understreger på ny, at Continental har teknologien til at levere topkvalitet indenfor alle typer dæk. Det er en forbrugeroplysning, som danskerne bør tage med i deres bedømmelse, når de skal ud og købe nye dæk til bilen, siger adm. direktør hos Continental Dæk Danmark, Georg Nielsen.

Den online publikation "Tyre Review" drives af uafhængige bilindustrientusiaster. Samtlige resultater samt listen over andre placeringer kan findes på www.tyrereviews.co.uk.

Læs mere her

tags: England, Storbritannien, direktør, bilindustri, Danmark, 2010, bilen, teknologi, publikation, Continental ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar