fredag den 7. januar 2011

Første Skyline autoradio fra Blaupunkt med MP3-afspiller

Los Angeles MP71 er Blaupunkts nye cd–tuner i top–autoradio–serien Skyline. Los Angeles MP71 er den første autoradio med cd–afspiller, der også kan afspille MP3 musik.

Los Angeles MP71 har en cd–afspiller, der udover at afspille konventionelle cd’er også kan afspille MP3–filer. MP3–filer indeholder musik, som digitalt er reduceret, og derfor fylder musikstykkerne langt mindre end på de velkendte musik–cd’er. Én cd med MP3–musikfiler kan indeholde omkring 170 musiktitler, altså en spilletid på mere end 10 timer, netop fordi der kræves langt mindre hukommelsesplads.

Derudover har autoradioen med Blaupunkts videreudviklede DigiCeiver en særlig høj modtagekvalitet. Radioen har 4 x 50 W og den udvidede digitale Equalizer teknik (DEQ) er udstyret med variabel filterbredde. Med 3–bånds–DEQ i Los Angeles kan lyden justeres og dermed optimeres, således den akustisk tilpasses kabinen.

Som alle andre modeller i Skyline serien har MP3–autoradioen den velkendte KeyCard tyveri–sikring, styring af Multi CD–boks, fire forforstærkerudgange, en Subwoofer udgang, Telefon Mute samt TMC–output for traffikinformation. De per TMC udsendte, digitaliserede trafik–meldinger bruges af dynamiske navigationssystemer som basis for beregning af alternative ruter.

Potentielle brugere af MP3–teknikken er ifølge Blaupunkt ikke alene internet– og computer–freaks og teknisk orienterede bilister men til alle, der gerne vil have et bredt udvalg af yndlingsmusikken til rådighed under kørslen uden nødvendigvis at skulle skifte cd hele tiden.
 

Læs mere her

tags: Los Angeles, internet, radio, computer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar