tirsdag den 1. november 2011

Ny portal giver danskerne overblik på leasingmarkedet

Danskerne elsker leasing, men farer vild i junglen af tilbud. Men nu viser ny portal danskerne vej ud af leasingjunglen.

LeasingBørsen.dk giver nemlig et unikt overblik over udvalget leasingbiler, og det kommer både forbrugere og forhandlere til gode.

Den nye portal skaber en gennemsigtighed på markedet for billeasing, så det bliver nemmere at finde de bedste tilbud på privat og erhvervsleasing.

- Vi gør op med det uoverskuelige leasingmarked, som tidligere har været lidt mudret. Nu behøver folk på biljagt kun lede ét sted for at få overblik over udvalg og priser på leasingbiler. Det giver en gennemsigtighed, som ikke har været der før, forklarer Mark Korsgaard Fenger, der er direktør for leasingportalen, som har både brugte og nye biler.

Bilbranchen har taget godt imod initiativet. Nellemann Leasing er et af de leasingselskaber, som byder en portal for leasingbiler velkommen.

- I mine øjne er der ingen tvivl om, at en sund gennemsigtighed, kan afhjælpe danskernes skepsis. Mange danskere er nok stadigvæk lidt utrygge i forhold til leasing, og derfor er det kun fedt, hvis der kommer mere åbenhed og overblik på markedet, siger Lasse Thomsen, som er daglig leder hos Nellemann Leasing, der tilbyder både privat og erhvervsleasing.

Overblik og gennemsigtighed bliver på LeasingBørsen.dk kombineret med Danmarks største udvalg af leasingbiler, så den kræsne bilkøber kan altid finde en bil, der passer.

- Vores udvalg strækker sig over langt de fleste mærker og alle prisklasser. Vi har aftaler med alt fra Volkswagen til Jaguar, så vi kan tilbyde billig leasing på både små bybiler og de virkelig store drengedrømme som Mercedes og Audi, siger Mark Korsgaard Fenger.

LeasaingBørsen.dk følger med danskernes interesse for leasing, som for alvor fået fat i de danske bilkøbere. Det er nemlig leasing,der holder bilsalget på et uhørt højt niveau gennem 2011. I september steg salget af biler igen.

- Vi kan se, at specielt leasing både til virksomheder og private - er med til at drive bilsalget frem, siger den administrerende direktør Bent Mikkelsen for De Danske Bilimportører.

Hver måned besøger 50.000 LeasingBørsen.dk, som arbejder sammen med flere store selskaber og forhandlere som Flegaard Leasing, SMC Biler og Honda Danmark.

Læs mere her

tags: direktør, Danmark, 2011, Børsen, portal, Honda, Audi, Mercedes, virksomhed, bilsalg, Jaguar, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar