tirsdag den 22. november 2011

Goddag, jeg vil gerne leje en BMW med skudsikre vinduer

De er vant til at håndtere mange forskellige former for forespørgsler. Men det hænder at de alligevel må læse en mail af flere omgange, eller bede kunden om at gentage sit spørgsmål, for nogle gange kan forespørgslerne på bilerne være ganske absurde.

En af verdens største biludlejningskoncerner har lavet en liste over de mest markante ønsker på udlejningsbiler i Danmark. Langt størstedelen af selskabets mange daglige udlejninger betegner Kasper Gjedsted, Adm. Direktør for Sixt biludlejning Danmark, som ?helt almindelige?. Men ind i mellem er der dog forespørgsler der skiller sig markant ud.

?Vi er efterhånden vant til lidt af hvert, og med over 5000 biler i flåden så kan vi dække de fleste behov. Men af og til får vi en forespørgsel der får os til at spærre øjnene op.« siger Kasper Gjedsted. ?Faktisk så imødekom vi flere af forespørgslerne på listen, men nogle af dem måtte vi simpelthen melde pas på. I kan jo selv gætte hvilke.? afslutter han med et smil. Vi lader listen tale for sig selv.

? 4 biler der skulle kunne tåle at køre øvelseskørsel i simuleret krigsterræn, kunden gjorde venligst opmærksom på at der ville blive brugt øvelsesgranater.

? En varevogn med plads til 2 meter høj bryllupskage.

? En vilkårlig bil der skulle kunne tåle at køre i vand og sand.

? En sort BMW med skudsikre vinduer.

? Kunden forespurgte på en MINI til ?lettere vild kørsel?. Kunden regnede med at der ville komme skader, men han skulle nok betale.

? Citat: ?Har I set ?Casino Royale?? Jeg vil gerne leje sådan en bil som James Bond har i den film?

? En gul Hummer Limousine med lydanlæg, bar og stripperstang

? En Mini-bus, helst lydisoleret, til turnékørsel for et norsk sækkepibeorkester, de understregede at de ofte øvede sig under kørslen, så man skulle kunne stå op i kabinen.

? En Mini-bus med plads til 52 passagerer

? En Mercedes veteran-bil fra før 1965

Læs mere her

tags: Bond, Danmark, BMW, Mercedes, bryllup,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar