torsdag den 24. november 2011

DanCamper har fart på og er nu på jagt efter en dygtig leder eller forpagter til værkstedet i Hedehusene

Chausson autocamperne er allerede kommet inden døre i udstillingen på Hovedgaden i Hedehusene, og der er kommet nye skilte på facaden.

Arbejdet med at anlægge en flot ny indkørsel til området og en P-plads er gået i gang og personalet er på plads. Det bliver Peter Søberg, som er en gammel kending på adressen og har et indgående kendskab til autocampere, der får ansvaret for autocamperafdelingen.

?Nu leder vi efter en dygtig værkstedsmand, som har lyst til at lede og evt. forpagte værkstedet? udtaler Anette Kallesøe. ?Der er allerede et velfungerende værksted på adressen, men der mangler en frontfigur. Vi har brug for en dygtig og serviceminded leder, som kan påtage sig servicering, reparationer og montering af nyt udstyr på autocamperne.?

DanCamper deltager selvfølgelig med en stor udstillingsstand på Feriemessen i Bella i januar måned. Der er store forventninger til messen, nu hvor der igen kan leveres nye Chausson autocampere fra Hedehusene. Efter Bella-messen vil den officielle åbning blive markeret med en stor åbningsfest i DanCampers nye lokaler i Hedehusene.

Læs mere her

tags: øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar