onsdag den 2. november 2011

Gratis app hjælper med at effektivisere firmakørsel med 35 procent

Autolog Systems har med gps-systemet Autolog Business Gold og den tilhørende iPhone app skabt en platform for bedre og mere effektiv brug af firmabiler i såvel små som store virksomheder. Det betyder færre benzinudgifter, bedre ruteplanlægning, mindre administration og automatisk dokumentation overfor SKAT.

Firmakørsel med tilhørende tunge administrative opgaver og benzinpriser på himmelflugt spænder ofte ben for små og store virksomheder i dagens Danmark. Nu er der imidlertid en app, som kommer den erhvervsdrivende til undsætning. Autolog Business Gold er det nyeste produkt fra Autolog Systems, som skaber resultater direkte på bundlinjen.

Autolog Business Gold er baseret på et gps-system, som registrerer, hvor virksomhedens biler er og hvornår, om det er den korteste rute, der køres, og med hvilket formål. Og fordi virksomheden med Autolog Business Gold har fuld kontrol over, hvor bilerne befinder sig og hvornår, kan den ansvarlige til enhver tid udpege den bil, der befinder sig tættest på en kunde i tilfælde af hastesager. Det letter ruteplanlægningen og trimmer arbejdsgangen. Det betyder også, at daglige svinkeærinder som turen til leverandøren eller købmanden kan visualiseres og omkostningsberegnes.

Med Autolog Business Gold vil virksomheden til enhver tid kunne dokumentere kørsel og tidsforbrug over for både kunder og SKAT. Og netop den automatiske dokumentation over for SKAT kan spare både virksomheden og medarbejderne for en masse bøvl.

Læs mere her

tags: Danmark, virksomhed, benzin, iPhone, SKAT,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar