fredag den 16. september 2016

Volvos nye Pigebil kommer til Sofiero på sin verdensturné den 13. maj.

Presseinformation og presseinvitation

Idéen at lancere en bil, som udelukkende er designet af et kvindeligt team, blev til i efteråret 2001. Alle beslutninger om bilen er taget af kvinder, og man har lyttet til fokusgrupper, som udelukkende bestod af kvindelige deltagere. Kvinderne vil have det samme som mændene, når der er tale om bilens stil og præstation, men de har tilføjet en række forbedringer i design og funktion.

I Volvos kundekreds udgør kvinderne, som er vellønnede og selvstændige en stor og vigtig kategori. Derfor føles det nødvendigt at finde et koncept, hvor man imødeser alle de behov, som er specielle for kvinderne.

Den unikke Pigebil har taget hensyn til følgende af kvindernes krav:
Smart bagagerum, nemt at komme ind og ud af bilen, godt udsyn, en bil med personlighed og et minimum af vedligeholdelse samt, at den skal være nem at parkere.

Løsningerne er geniale og bilen udskiller sig meget fra andre biler. Bl.a. er gearstang og håndbremse flyttet for at få bedre plads til håndtasken. Bagsæderne fungerer som biografstole for at øge pladsen til bagage.
Dørene åbnes automatisk, hvis man har hænderne fulde og førersædet tilpasser sig ved ind– og udstigning. Interiøret kan varieres med forskellige farver og betræk som medfølger.

Konceptbilen vises nu på bilsaloner verden over, og det er unikt, at den kommer til Sofiero og Skåne på biludstillingen SofieroClassic. Volvo som fejrer sit 80–års jubilæum findes på plads blandt Sofieros blomstrende bede via Bildeve fra Helsingborg.

Kontaktperson på Volvo angående Pigebilen: Bo Larsen +46(0)31–32 52 568.

Velkommen til pressevisning torsdag den 10. maj kl. 10–13. Da er Pigebilen kommet til Sofiero sammen med Lena Ekelund, som er en af projektlederne for Volvo YCC.

Kontaktperson SofieroClassic: Matthias Bong tlf. +46–(0)42–12 71 44, mobil +46(0)702–50 58 55.
 

Læs mere her

tags: biograf, Volvo, bilen, Bild, 2001, Skåne, selvstændig, bagagerum, projektleder,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar