tirsdag den 20. september 2016

Skorstensgaard åbner afdeling i Vejle


Den Kolding-baserede værkstedskæde åbner nu sin 6. afdeling og forventer, at værkstedet i Vejle får samme eksplosive vækst som de øvrige værksteder har haft.Den danske værkstedskæde Skorstensgaard fortsætter sin offensive vækststrategi og kædens 6. værksted får hjemsted på Bødkervej 8 i Vejle. Dermed tager tvillingebrødrene Anders og Martin Skorstensgaard, der lægger navn til virksomheden, endnu et skridt i retning af planen om at være landsdækkende i 2020.

- Vejle er et naturlig valg for os af flere grunde. Byen har en størrelse, der gør den interessant for os. Der er godt gang i væksten i Vejle og så lægger det i naturlig forlængelse af vores afdelinger i Fredericia hvor vi startede for seks år siden og vores hovedkontor i Kolding, siger administrerende direktør Anders Skorstensgaard, der har store forventninger til det nyeste skud på Skorstensgaard-stammen.

- Vi starter med vores partner Tommy Nordahn og fire mekanikere, men det er da vores helt klare forventning, at Vejle-afdelingen skal vækste på samme måde som vores andre afdelinger har gjort. Med vores koncept med tyske værkstedspriser på vores autoværksteder, er vi prismæssigt er 20-40 procent billigere end mærkeværkstederne og samtidig insisterer på at yde en service, der er mindst lige så god, er noget som tiltaler kunderne. Så man kan sige, at vi nu kommer til Vejle og giver mærkeværkstederne den konkurrence de måske har trængt til, siger Anders Skorstensgaard.

Hans forventninger kommer ikke ud af det blå. Dels har vækstkurverne på de seneste åbnede værksteder i Odense og Aarhus været markante og dels har han fået mange forespørgsler fra folk i Vejle, der har efterspurgt er Skorstensgaard-værksted.

- Kigger vi på Aarhus-afdelingen så voksede de i løbet af det første halve år fra tre medarbejdere til 15, og i Odense måtte vi flytte efter godt et år, fordi vi var vokset ud af de lokaler vi havde lejet os ind i. Så vi tillader os at konkludere, at danskerne har taget godt imod vores koncept. Det er da også derfor at vi har flere afdelinger på vej rundt om i landet, Siger Anders Skorstensgaard.

Partner og daglig leder af afdelingen i Vejle bliver Tommy Nordahn, der kommer fra en stilling som driftchef i Tegllund-koncernen. Han ser frem til udfordringen der ligger i at opbygge et helt nyt værksted fra bunden.

- Jeg er naturligvis spændt, men samtidig helt rolig. Jeg gik med en drøm om at blive selvstændig og Skorstensgaard ville gerne ind i Vejle, så det er et perfekt match. Kigger man på de imponerende resultater Skorstensgaard har opnået de andre steder, de har åbent værksteder, så tyder alt på, at vi får travlt. Og det glæder jeg mig til, siger den 34-årige partner i Skorstensgaard Vejle, der er født og opvokset i Vejle, hvor han har fået mekanikerfaget ind fra barnsben, idet hans far også var selvstændig og havde eget værksted i Vejle i 30 år.

Udlejer Lars Bendsen glæder sig over at have fået Skorstensgaard ind i lokalerne i Vejle.
- Det har været et godt og konstruktivt samarbejde med Skorstensgaard lige fra vi begyndte at for-handle og jeg er meget imponeret over det værksted som de har etableret, og over deres kon-cept i det hele taget. Det er en spændende virksomhed at følge. Der er stadig en hel del plads i le-jemålet og det håber jeg, at jeg kan leje ud til biludstilling. Det ville være oplagt med Skorstens-gaard i den anden ende og ville kunne give noget synergi til både værkstedet og en eventuel bil-sælger, siger Lars Bendsen.



Fakta om Skorstensgaard
- Virksomheden Skorstensgaard startede i Fredericia august 2009 med brødrene Skorstensgaard og en ekstra mekaniker.
- I dag har Skorstensgaard 120 ansatte fordelt på seks afdelinger.
- Skorstensgaard har hovedkvarter i Kolding – og afdelinger i Odense, Fredericia, Ballerup, Århus og Vejle. Vejle-afdelingen åbner på Bødkervej 8 den 1. september 2016.
- Skorstensgaard har en målsætning om at være landsdækkende i 2020.
- Omsætning samlet i 2009/2010 15,5 mio. kroner. Omsætning i 2015 72,5 mio. kroner.
- Indehaverne Martin og Anders Skorstensgaard er enæggede tvillinger – og 38 år.


Læs mere her

tags: 2009, 2010, direktør, Århus, Vejle, Odense, 2020, Kolding, selvstændig, 2020, virksomhed, 2016, Fredericia, Ballerup, strategi, konkurrence, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar