tirsdag den 13. september 2016

Bridgestone hjælper med at holde en legende kørende


Bridgestone udvikler nye dæk til XJ220Bridgestone har påbegyndt et samarbejde med Don Law XJ220 i England for at udvikle en ny generation af dæk til den legendariske Jaguar model XJ220.

Det oprindelige samarbejde om udviklingen af dækkene til model XJ220 er veldokumenteret, men dæk i den krævede størrelse til bilen udgik af produktion for nogle år siden.

Ved et tilfældigt møde åbnede Don Law diskussion med Bridgestone Europe om muligheden for at producere nye dæk, som matcher den oprindelige, krævende specifikation. Takket være et netværk af XJ220-entusiaster har de to selskaber nu samlet et hold, der omfatter den oprindelige chefudviklingsingeniør, en testkører og også den berømte stelnummer 004 pre-produktionsmodel.

"Det er meget vigtigt at holde sådanne ikoniske køretøjer kørende i dag og støtte folk som Don Law og hans team af ekspertteknikere. Teknologi har bevæget sig betydeligt i de sidste 25 år, og vi tror, vi vil være i stand til at producere et dæk, der vil tilfredsstile alle XJ220-entusiaterne", siger Christophe de Valroger, Vice President Consumer OE hos Bridgestone Europe.

Projektet skrider hastigt frem, og målet er, at model XJ220 fejrer sin 25 års fødselsdag med et par nye Bridgestone-sko i 2017.


Læs mere her

tags: England, bilen, Europe, Jaguar,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar