torsdag den 29. september 2016

PD-5 miljørigtigt for dig og din pengepung.

PD–5 Scandinavia ApS har igen med sine produkter vist sine miljømæssige hensyn til naturen,produktet har gennem nogle få dages kørsel vist at man har kunnet nedsætte partikeludslippet på et af den lokale kommunes køretøjer med hele 71% af den oprindelige målte værdi.Denne test er foretaget i sammenarbejde med den lokale autoriseret synshal såldes at der ikke kan herske nogen tvivl om målingens rigtighed.

Udover at kommunen vil være i stand til at nedsætte udslippet og dermed skåne miljøet, vil der gradvis også komme en besparelse på forbruget af brændstoffet,som vil andrage minimum 12% som dermed også vil reducere CO2 udslippet med tilsvarende 12%.

Dette kan lokalruten i Thy bevise da han er en af mange der har besparelse på brændstoffet med 16% og skriver i sin reference at det kan godt betale sig med PD–5 i tanken.

Englands største busselskab har bevidst med PD–5 i tanken en nedsættelse af ultrafine partikler på 93%
som derefter kunne læses i en nedsættelse af brændstofforbruget med 18%.Det har fået miljø folk i England til at spørge i EU hvordan man kan bruge disse resultater.

Husk det gamle ordsprog kom en tier i tanken det kan ikke gøre det idag men ender ud med for den private bil ejer at være over 90 kr pr tankfuld.

Vi har yderligere sammenarbejde med producenter af motorer,institutter som måler forurening for EU der på tværs af de europæriske lande arbejder på at sikre at CO2 udslippet ikke bliver værre.

De kan se flere referencer og billeder af motorer der er fuldstændig rene efter brug af PD–5 på vores hjemmeside www.pd5.dk
 

Læs mere her

tags: England, euro, EU, brændstof, sprog, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar