mandag den 5. september 2016

Køb din nye Ford hos Totempo biler A/S

Totempo A/S kan nu føje autoriseret Ford forhandler til sit visitkort.

Efter spændende forhandlinger med Ford Motor Company A/S, har Totempo A/S købt Ford i Haslev på Sjælland.

Mange af vore samarbejdspartnere f.eks. leasingfirmaer, har længe efterspurgt mulighed for at vi også kunne levere biler til dem. Det viste sig at Ford i Haslev stod foran et generationsskift, og så slog vi til, udtaler Adm. Dir Arne Boesen.

Totempo har således overtaget Ford forretningen i Haslev pr. 1. marts i år, og butikken vil fremover være kendt som Totempo biler A/S.

Alt–under–et–tag
Totempo har gennem længere tid arbejdet med alt–under–et–tag konceptet, og anskaffelsen af en autoriseret Ford butik, er med til at styrke helheden. Frem til nu, har vi ydet vejhjælp til nødstedte i trafikken, givet gratis lånebil og repareret den skadede bil. Nu kan vi også være behjælpelig med en ny Ford, hvis en af vore 57.000 kunder får lyst at skifte til noget nyt.

Vore kunder har et basalt behov for at spare tid, og vi kan hjælpe dem med at gøre det enkelt at håndtere deres bil. Samme fordel gælder vore erhvervspartnere, som også har stor gavn af at samle deres forretninger hos én leverandør, siger Arne Boesen.

Flere Ford butikker
Totempo A/S opererer allerede på landsplan og det forventes at der ved årets udgang er 36 franchisetagere på skades– og kørselsdelen. Derfor vil det også være naturligt at have Ford butikker fordelt i hele landet. Totempo A/S er allerede i forhandling om næste butik og målet er at have 5–7 butikker inden for de næste 5 år.

Det bliver utroligt spændende at arbejde med Ford konceptet, siger Arne Boesen, der selv har 40 års erfaring fra autobranchen, og jeg sætter jeg sætter naturligvis erfarne Ford folk på opgaven.
 

Læs mere her

tags: Sjælland, trafikken, Haslev, Motor, franchisetager, Ford, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar