mandag den 26. september 2016

Betina Steckhahn vandt NanoCovers SmartCar

NanoCovers Smart Car–konkurrence er slut og vinderen fundet. Der var mere end 15.000, der deltog i konkurrencen om NanoCovers SmartCar, men kun én vinder. Hun hedder Betina Steckhahn, bor i København og fik den smarte bil overrakt af Henrik Vester, direktør i NanoCover Scandinavia A/S.

SmartCar’en, som Betina vandt, spillede hovedrollen i NanoCovers tv–reklame for NanoCover Alufælge Forsegling i foråret. Den har også været en tur rundt i landet, hvor den har vakt en del opsigt og gjort reklame for NanoCover. Nu bliver det Betina og hendes datter Freja, der kommer til at dele opmærksomheden med SmartCar’en.

"Det er en perfekt bil til os. Den er lille og handy. Jeg kan bruge den, når jeg skal rundt i byen, en tur i skoven eller, når jeg skal køre min datter til ridning," siger Betina Steckhahn.

Den lille SmartCar er en rigtig nanobil. Den er lille, smart og kører langt på literen, så den er god for miljøet.

"Og så har vi selvfølgelig sørget for, at Betinas bil er blevet behandlet med NanoCover. Forruden er blevet forseglet, så det slet ikke er nødvendigt at bruge vinduesviskeren, når det regner, hvis man kører mere end 70 km/t.," siger Henrik Vester, adm. Direktør i NanoCover Scandinavia A/S. "Vi har selvfølgelig også behandlet bilens alufælge, så bremsestøv ikke sætter sig fast, men kan fjernes med vand og en svamp."

Der ud over har Betinas SmartCar fået behandlet betrækket med NanoCover Tekstil + Læder, så f.eks. en spildt kop kaffe vil prelle af stoffet.
 

Læs mere her

tags: København, direktør, bilen, hovedrolle, konkurrence, miljø, fælg, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar