lørdag den 18. juni 2016

Lokale taxier bistår med transporten under Folkemødet på Bornholm


Roskilde-Lejre Taxa har sendt to vogne til solskinsøen for at hjælpe med befordringen af de mange deltagere.I disse dage mødes befolkning, politikere, organisationer og embedsfolk til Folkemøde på Bornholm. Den store event blev afholdt første gang i 2011 og har siden vokset sig større og større. Der forventes i år omkring 100.000 besøgende over de fire dage.

På åbningsdagen torsdag var der således 26.000 deltagere i den lille by Allinge, der er hovedstad for Folkemødet. Her mødes både statsminister, folketingsmedlemmer, byrådsmedlemmer, medier og alverdens organisationer for at diskutere politik og emner af relevant for foreninger eller samfundet.

Stort behov for transport
Hele øen er booket til møder, events og hele turismeindustrien har igangsat en række tiltag for at tiltrække de mange gæster til alt fra madoplevelser og guidede ture i det smukke landskab samt de mange møder og events, der knytter sig til Folkemødet.

Selve Allinge, hvor de fleste Folkemøde-aktiviteter foregår, er spærret af, og det kræver derfor effektiv transport rundt i området og til resten af øen, hvor de mange gæster enten bor eller skal til møder og events. DanTaxi, der er Danmarks største taxiselskab, har sendt 12 biler til øen og den lokale afdeling Roskilde-Lejre bidrager med to af disse biler.

En positiv oplevelse
For Melanie og Kamal, der sidder bag rattet på de to Roskilde-Lejre-biler er det en spændende og anderledes opgave at være en del af Folkemødet.
- Det er spændende at køre et andet sted og mange andre mennesker end vi normalt taler med. Samtidig har vi også fået gode snakke med vores lokale kolleger på Bornholm, siger Melanie Funch.

Hendes kollega Kamal Foulame kører i den anden Roskilde-Lejre-bil. Han er også begejstret over at være med til at løse opgaven under Folkemødet.
- Og så er det jo fantastisk at være en del af en begivenhed med så mange glade og positive mennesker og kunder. Det minder på mange måder om Roskilde Festivalen – og naturen herovre er jo betagende smuk, siger Kamal.

De to biler vender sammen med de mange gæster tilbage til hverdagen, når Folkemødet slutter søndag, så fra på mandag kan man igen se de to Roskilde-Lejrebiler i det hjemlige gadebillede.


Læs mere her

tags: Danmark, 2011, folketingsmedlem, statsminister, politi, folketingsmedlemmer, Bornholm, Roskilde, hovedstad, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar