mandag den 27. juni 2016

Bosch Service Assistance giver tryghed på vejen

Bosch Car Service, der er verdens største værkstedskæde, introducerer nu Bosch Service Assistance (mobilitetsgaranti) et koncept, som er udviklet i samarbejde med Falck.

"Dette betyder, at vi kan tilbyde alle kunder, der får udført serviceeftersyn på et af de godt 70 Bosch Car Service værksteder i Danmark, automatisk dækning af Bosch Service Assistance i 12 måneder", fortæller Concept Manager Stig Gronemann, Bosch Car Service.

Bosch Service Assistance yder blandt andet starthjælp og hjælper med bugsering, klarer hjulskifte, åbner låste bildøre og bringer brændstof ud til biler, der er løbet tør. I forbindelse med bugsering kører Bosch Service Assistance kunden til det nærmeste Bosch Car Service værksted og er havariet sket mere end 80 km fra bopælen, og er der udsigt til, at bilen ikke kan repareres samme dag, sørger Bosch Service Assistance for en erstatningsbil uden beregning i op til to dage.

"Uanset om du har brug for hjælp i Danmark eller i Europa, er det et og samme telefonnummer, der skaber hurtig kontakt til Bosch Service Assistance", siger Stig Gronemann.

Bosch Service Assistance bliver automatisk fornyet i forbindelse med næste serviceeftersyn hos Bosch Car Service og giver adgang til et ubegrænset antal assistancer.

Bosch Service Assistance er baseret på Bosch´s mere end 100 års erfaring inden for udvikling og produktion af komponenter og elektroniske systemer til biler.

"Vi er med, når biler bliver mere sikre, renere og mere økonomiske. Faktisk er 25 procent af al bileletronik udviklet af Bosch fra ABS–bremser over antispinregulering og ESP til direkte benzinindsprøjtning. Vi er altid involveret i udvikling af nye og bedre produkter og det gælder altså også med hensyn til serviceassistance", understreger Stig Gronemann.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, bilen, økonomi, Falck, benzin, brændstof, Bosch, bremser,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar