søndag den 19. juni 2016

Hop med på Danmarks Skønneste Skattejagt - og vind lækre præmier!


Har du prøvet at geocache Det er sjov motion for alle aldersgrupper. Frem med mobilen, find den gemte skat og vær med i lodtrækningen om en ferie for hele familien.Har du endnu ikke prøvet at geocache, er det måske netop her i sommer, at du skal prøve det Mere end 30.000 danskere er bidt af geocaching, som er en skattejagt, hvor du bruger din smartphone eller en GPS til at finde en skat, en 'cache', der er gemt i naturen. Det er geocacherne selv, som gemmer skattene, og pointen er, at man lader skatten ligge, når man finder den, så andre geocachere kan gå på jagt efter samme skat.

Vind en kør-selv-ferie for hele familien
Som noget nyt inden for geocaching har dækproducenten Bridgestone valgt at være med på legen og har lavet en såkaldt GeoTour, hvor de har gemt 30 skatte i hele landet. Finder du en af de 30 skatte, kan du dele et foto af skatten på Bridgestone Danmarks Facebook-side og være med i konkurrencen om en kør-selv-ferie til 12.000,- samt lækre præmier hver måned.

Konkurrencebetingelser og oversigt over skattenes placering og tilhørende GPS-koordinater findes på Bridgestone's hjemmeside.


Læs mere her

tags: Danmark, bilen, Facebook, lodtrækning, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar