tirsdag den 7. juni 2016

Kom til forpremiere på ny Fiat 124 Spider


Den første Fiat 124 Spider blev præsenteret for 50 år siden, og nu vender designikonet tilbage i lækkert, italiensk design og med en stærk turbomotor. Hvis man vil være blandt de første til at få fingrene i den nye letvægts-roadster, er det nu, man skal komme til forpremiere d. 14. juni kl. 16.00 - 18.30 hos Fiat i Roskilde, hvor man naturligvis kan bestille et eksemplar.Solen skinner, og sommeren er omsider kommet til Danmark. Det betyder, at kalechen endelig kan lægges ned, så man mærker vinden i håret. Til det formål er den nye Fiat 124 Spider helt oplagt, og den kan nu bestilles hos Fiat i Roskilde. Der er tale om en veludstyret Lusso version med alt i udstyr til en pris på 500.000 kr.

Den ikoniske roadster havde verdenspremiere i foråret på biludstillingen i Geneve, og som det var tilfældet med originalen, byder den nye 124 Spider på umiskendelig køreglæde og elegant italiensk design. I kombination med kraft fra den stærke turbomotor, en avanceret undervogn og den nyeste teknologi har Fiat skabt en kompakt, let og yderst sportspræget roadster. Kalechen er ekstemt letbetjent, og det tager få øjeblikke at pakke den ned.

Fiat 124 Spider er udviklet med særlig fokus på høj køreglæde. Hjertet i bilen er 1,4 Turbo MultiAir-motoren, der yder 140 hestekræfter og har et drejningsmoment på hele 240 Nm tilgængeligt allerede fra 2.250 omdr./min. Motoren trækker på baghjulene og igennem en yderst præcis sekstrins gearkasse, der er en fornøjelse at betjene. Altsammen fremhæver det bilens sportslige personlighed. Forhjulsophænget er et double wishbone-ophæng, og bagtil er et multilink-ophæng, som er udviklet specifikt med henblik på øget stabilitet og høj køreglæde.

Som helhed er bilen designet med henblik på lav tyngde og optimal vægtfordeling, og styretøjet er let og reagerer hurtigt og direkte. Alle disse elementer giver en dynamisk køreoplevelse i særklasse, som er klassisk italiensk. Designet af bilen er i stor respekt for den originale 124 Spider med mange genkendelige linjer fra klassikeren - man er ikke i tvivl, når man ser den.

Fiat 124 Spider Lusso har alt i udstyr, bl.a. 17" alu-fælge, eksklusivt læderindtræk, sædevarme, klimaanlæg, fartpilot, LED adaptive forlygter, regnsensor, lyssensor samt integreret 7" farveskærm med Mediaplayer og Bluetooth.

De første Fiat 124 Spider Lusso lander i Danmark lige efter sommerferien men kan bestilles nu hos Fiat i Roskilde på tlf. 46755124 eller ved Steen Jespersen på stj@nellemann.dk. Endvidere er tilmelding nødvendigt til stj@nellemann.dk senest d. 10. juni. Der kommer kun et begrænset antal kommer til Danmark i første omgang. Efterfølgende bestilling kan være op til flere mdr. undervejs. Så bestil allerede nu, hvis du vil være sikker på en af de første Fiat 124 Spider.

Læs mere her

tags: Danmark, bilen, Roskilde, teknologi, Motor, Fiat, sommerferie, fælg, gearkasse, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar