lørdag den 4. juni 2016

Åbent Hus hos FM Bilsyn i Taulov den 17. juni


Hele transportbranchen i Taulov og Fredericia inviteres til Åbent Hus den 17. juni, når Applus Bilsyn fejrer overtagelsen af FM Bilsyn.Selvom det først er den 1. juli, at Applus Bilsyn officielt får nøglerne til FM Bilsyns lokaler i Taulov, så holder de to bilsynsfirmaer et fælles Åbent Hus-arrangement allerede 14 dage før, fredag den 17. juni kl. 14.30-17.

Det bliver en festlig begivenhed med fadøl og pølsevogn til de besøgende. Vi er stolte og glade for at åbne et bilsyn i området og ser frem til at møde FM Bilsyns kunder og lære dem at kende. Taulov transportcenter befinder sig i en dynamisk udvikling. Vi glæder os til at arbejde med kunderne samtidig med, at vi føler, at vi har meget tilbyde i kraft af vores service og en række synsprodukter, som vi har udviklet og testet igennem vores synsarbejde over hele landet," siger Applus Bilsyns administrerende direktør, Per V. Rasmussen, der også deltager på dagen.

Flemming Møller Madsen og Per Stampe siger farvel
På dagen takker FM Bilsyns nuværende ejer, Flemming Møller Madsen, der har været selvstændig synsmand og ejer af FM Bilsyn siden 2007, af sammen med sin kollega, synsmand Per Stampe.

Særligt efter at jeg tidligere har været ansat i Statens Bilinspektion og senere Applus Bilsyn føles det rigtigt, at ringen nu sluttes med et samarbejde med Applus Bilsyn. Vi ser frem til at følge arbejdet fremadrettet og til at sige på gensyn' til de mange kunder, som vi glæder os til at se på dagen," siger Flemming Møller Madsen.

Flemming Møller Madsen, 62 år, går i stedet på efterløn, mens 65 årige Per Stampe går på pension.

Tid og sted for Åbent Hus
• Fredag den 17. juni kl. 14.30-17.00
• FM Bilsyn, C F Tietgens Vej 3, 7000 Fredericia


Læs mere her

tags: direktør, selvstændig, 2007, Fredericia,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar