lørdag den 7. maj 2016

PrivatBilBørsen udvider til hele landet

Efter en forrygende start på Sjælland, hvor der er skabt et nyt forum for private der ønsker at købe eller sælge bil, udvider PrivatBilBørsen nu til Jylland og Fyn.

Efter kun at have været i gang i en lille måned, åbner PrivatBilBørsen markeder i Jylland og på Fyn, der bliver dermed mulighed for at handle bil på markedspladser over hele landet.

Under sloganet "Handel med sikkerhed" vil PrivatBilBørsen skabe en langt større handel af biler mellem private kunder.
– Ideen er at skabe et privat forum for handel af bil direkte mellem køber og sælger, fortæller PrivatBilBørsens stifter, Brian Beck–Hansen. Han påpeger at det dyre mellemled, forhandleren, hermed undgås.

Formålet med PrivatBilBørsen er ligeledes at skabe større tryghed ved privathandler og garantere, at de foregår professionelt.
Ved alle vores arrangementer sikrer rådgivende fagfolk, at ingen dårlige handler finder sted. På pladsen findes forsikringsmæglere (TRYG) og finansieringskonsulenter (DIBA), siger Brian Beck–Hansen og tilføjer, at der i 2003 var 85.000 biler der skiftede ejermand gennem privathandler et tal som er støt stigende.

For at gøre bilhandlen total tilbyder PrivatBilBørsen desuden køberne gode finansieringsmuligheder, bilforsikring, abonnement på vejhjælp og som noget helt nyt for den private handlende, mulighed for at tegne en billig garantiforsikring som dækker mod uforudsete værkstedsregninger.

Bilhandel i efteråret
Rækken af PrivatBilBørsens arrangementer fortsætter hos BilXperten i Aalborg og Valby, samt på p–pladserne ved Bilka i Kolding, Odense og Næstved. I alt er der indtil videre planlagt 20 arrangementer i oktober og november. For nærmere detaljer om tid og sted se www.privatbilborsen.dk

– Vi har åbent mellem 10.00 og 14.00. Det koster 200 kroner at fremvise sin bil ved et arrangement men over 400 potentielle købere per marked betyder også gode chancer for et hurtigt salg, pointerer Brian Beck–Hansen og tilføjer, at der vil være gratis entré for købere. Det skal nævnes, at rekorden for salg på et marked er 11 biler.

For yderligere oplysninger: www.privatbilborsen.dk eller Brian Beck–Hansen, PrivatBilBørsen ApS, tlf. 70 20 29 28.
 

Læs mere her

tags: 2003, Børsen, Sjælland, Næstved, Odense, Bilka, Næstved, Kolding, Jylland, Aalborg, Valby, markedsplads,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar