søndag den 15. maj 2016

Fremtidens anlæg til bilvask for gør det selv-folket

Det foreløbige første her i landet finder man hos Bolbro Multi Center / Hagi CarWash ved indfaldsvejen til Odense

Nilfisk–Alto CarWash Modu–Line udgør et interessant alternativ til den traditionelle vaskehal. ModuLine samles på stedet af en serie lette præfabrikerede modu–ler.

Det tilsyneladende frit–svævende tag og de lave skillevægge udgør hoved–elementerne i en elegant og stærkt forenklet konstruktion af denne helt nye form for udendørs vaskeanlæg.

Hos Bolbro Multicenter har teknisk konsulent Leo Rasmussen valgt at give sine kunder frit valg mellem sit avancerede tekstilvaskeanlæg, der vasker, vokser og tørrer bilen på et minut og så det nye anlæg, hvor bilejeren selv gør arbejdet. Et arbejde man til gengæld udfører under langt mere komfortable forhold end hjemme i indkørslen. Her har man tag over hovedet, slange med indstilleligt tryk og tempereret vand, med og uden sæbe eller flydende voks. Desuden støvsuger til indvendig rengøring.

Leo Rasmussen glæder sig da også over, at anlægget har været særdeles velbesøgt lige fra åbnings–dagen, og at han hver dag hilser på nye kunder, der foretrækker denne form for gør det selv–vask. Dog ikke på grund af prisen. En automatisk vask koster næsten det samme som en halv time i gør det selv–anlægget.

Investering med fordele

Hos Nilfisk–Alto Danmark forventer man, at ModuLine først og fremmest vil være interessant for investeringsselskaber og servicestationer. Men også virksomheder med flere person– og/eller varebiler kan med fordel investere i anlægget, idet det fås i alle størrelser og helt ned til en enkelt vaskeplads.

Fordelene ved ModuLine er flere: de præfabrikerede moduler gør byggefasen kort og omkostningerne relative små. Anlægget leveres klart til brug med alle installationer på plads. Konstruktionen er enkel og derfor også fleksibel, hvis en senere udvidelse af anlægget bliver aktuel. Endelig tynger vedligeholdelsen ikke omkostnings–kontoen. Nilfisk–Alto yder fuld support lige fra indkøringen af anlægget til træning af medarbejdere, markedsføring, løbende erfaringsudveksling.

Nærmere oplysninger om Nilfisk–Alto CarWash Modu–Line fås på HYPERLINK http://www.alto–online.com www.nilfisk–alto.dk og på tlf. 7218 2120.

Billedtekst:
Hos Bolbro Multi Center/Hagi CarWash har teknisk konsulent Leo Rasmussen valgt at give sine kunder frit valg ellem Nilfisk–Alto CarWash ModuLine for gør det selv–folket og det avancerede tekstilvaskeanlæg, der vasker, vokser og tørrer bilen på et minut.

Se flere billeder på http://www.presseprofilen.dk
 



tags: markedsføring, Danmark, bilen, Odense, virksomhed, omkostninger, Ford,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar