onsdag den 4. maj 2016

Drive-Away med Navman iCN 510

Navman, verdens førende producent af navigationsudstyr, lancerer nu iCN510, der er den perfekte og økonomisk overkommelige start på personlig digital navigation. iCN510, der kan flyttes fra den ene bil til den anden på få sekunder, guider uden den mindste form for anstrengelse bilens fører til den ønskede destination ved hjælp af præcise og klare stemmeinstruktioner om alle retningsændringer og kort i 3D. Brugeren kan nu også tage dette kompakte og smarte Drive Away –system i anvendelse lige fra kassen med softwareapplikationer og fuldt dækkende kort over Norden på gadeniveau (DK, S, N, FIN) og alt sammen lagret på et enkelt hukommelseskort. iCN510 indeholder version 3.0 af Navmans prisvindende SmartST –software, der rummer nye faciliteter som f.eks. "My POI ", individuelt indstillelige interessepunkter med forhåndsmeddelelse, når man nærmer sig, flerdestinationsplanlægning til rejser med adskillige stop undervejs og en søgefacilitet til "nærmeste interessepunkt".

iCN510, der fås i handelen til kun DKK 5.250*, er et alsidigt produkt, der kan føre brugeren fra A til B til C til D til E , hvad enten man kører i bil eller bevæger sig til fods i byen (takket være dets interne genopladelige batteri**). Med Navmans letanvendelige interface kan man foretage navigation enten via den berøringsfølsomme skærm (der leveres komplet med pen) eller via 5–vejs knaptasterne, og den højopløselige 3,5" skærm med 65.000 farver og QVGA giver til enhver tid brugeren et klart overblik over, hvor han befinder sig. iCN510 kommer i et lækkert design med elegante linjer og en strømlinet profil, der passer til ethvert bilinteriør.

Som en del af Navmans flytbare iCN–navigationsserie indeholder iCN510 fortsat alle de fremragende faciliteter i tidligere iCN–generationer som f.eks. "back–on–track "–teknologi, kort i 3D, 5–cifret postnummersøgning, stemmeinstruktioner om sving og "undgå–område"–funktionen. Med den nye software i version 3.0 udvides dette felt yderligere i iCN510 med en lang række navigationsfaciliteter, der giver en endnu mere sikker befordring uden stress.

iCN510 fås fra begyndelsen af oktober hos TDC Mobil Center (www.tdcmobilcenter.dk) og andre førende forhandlere til en pris af DKK 5.250.

* Inkl. MOMS
** Et fuldt opladet batteri har en funktionstid på op til 4 timer

Hvis der ønskes flere oplysninger om Navman–Europe, så kontakt os venligst på tlf. +45 40 26 97 32, eller besøg vores hjemmeside på adressen www.navman–europe.com.

Pressekontakt
Apparater til anmeldelse i pressen eller elektroniske billeder i format 300 dpi JPEG fås ved forudgående henvendelse til Morten Callesen.
 

Læs mere her

tags: euro, bilen, økonomi, TDC, teknologi, stress, Europe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar