søndag den 1. maj 2016

PrivatBilBørsen - en ny måde at handle bil på

Med PrivatBilBørsen er der skabt et nyt forum for bilhandler. Køb eller sælg bilen uden om forhandleren men med samme sikkerhed

Nu åbner PrivatBilBørsen en helt ny måde for privatkunder at købe og sælge biler på. Under sloganet "Handel med sikkerhed" vil virksomheden skabe en langt større handel af biler mellem private kunder.
– Ideen bag PrivatBilBørsen er at skabe et privat forum for bilsalg og –køb, hvor handlen foregår direkte mellem køber og sælger, fortæller PrivatBilBørsens stifter, Brian Beck–Hansen, og påpeger, at det dyre mellemled, forhandleren, hermed undgås.

Formålet med PrivatBilBørsen er ligeledes at skabe større tryghed ved privathandler og garantere, at de foregår professionelt.
– Ved vores arrangementer sikrer rådgivende fagfolk, at ingen dårlige handler finder sted. På pladsen findes mekanikere forsikringsmæglere og finansieringskonsulenter siger Brian Beck–Hansen og tilføjer, at der i 2003 var 85.000 biler, der skiftede ejermand gennem privat handler et tal, som er støt stigende.

For at gøre bilhandlen total tilbyder PrivatBilBørsen desuden køberne gode finansieringsmuligheder, bilforsikring, abonnement på vejhjælp og som noget helt nyt for den private handlende en mulighed for at tegne en billig garantiforsikring, som dækker mod uforudsete værkstedsregninger.

Bilhandel i efteråret
Rækken af PrivatBilBørsens arrangementer starter lørdag den 5. september 2004 på Fisketorvet i København og fortsætter den følgende lørdag, 12. september 2004, ved Næstved Storcenter. I alt er der indtil videre planlagt 14 arrangementer i efteråret.
– Vi har åbent mellem 11.00 og 15.00. Skal du sælge din bil, kan du dog tjekke ind fra kl. 10.30. Det koster 200 kroner at fremvise sin bil til et arrangement men med 400 potentielle købere per søndag er der også gode chancer for et hurtigt salg, pointerer Brian Beck–Hansen og tilføjer, at prisen for besøgende er blot 20 kroner.

For yderligere oplysninger:
www.privatbilborsen.dk eller Brian Beck–Hansen, PrivatBilBørsen ApS, tlf. 70 20 29 28.
 

Læs mere her

tags: København, 2003, Børsen, bilen, Næstved, Næstved, virksomhed, bilsalg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar