tirsdag den 17. maj 2016

Ny hi-fi bilstereo fra Blaupunkt med navigation, radio, cd og mp3-afspiller

Hør musik fra radio, cd eller mp3–afspilleren, imens du behageligt og sikkert bliver navigeret til dit bestemmelsessted med Blaupunkts nye bilstereo TravelPilot E2.

TravelPilot E1, som blev introduceret på det skandinaviske marked i foråret,
blev det gennembrud, der banede vejen for navigation til private biler.

Tidligere var markedet stærkt præget af navigationsløsninger til professionelle brugere, men nu kan Blaupunkt med sin nylancerede TravelPilot E2 cementere sin status som markedsledende i Norden på 1–DINs bilstereo med navigation.

Blaupunkt tilbyder TravelPilot E2, der kombinerer en hi–fi bilstereo med radio, cd og mp3–afspiller med et moderne navigationsanlæg. Det kan opfylde alle krav, som selv den kræsne bruger har, og til en fornuftig pris.

Med TravelPilot E2 bliver du sikkert og venligt guidet med køreanbefalinger der gør, at føreren ikke behøver at tage øjnene væk fra vejen under hele turen.
Køreanbefalinger sker i god tid inden, man skal foretage en ny handling. Og skulle der være behov for at få gentaget en køreanbefaling kan det klares ved et hurtigt tryk på en enkelt tast.

Selve navigationen baseres på digitaliserede kort og dynamisk navigation, der identificerer forhindringer på ruten forude. TravelPilot E2 indeholder også en justerbar optimal rute. Der er en blanding af hurtig rute (motorvej) og kort rute i en kombination, som kan tilpasses af føreren.

Og som noget nyt får man en bedre navigation ved yderligere inddeling af husnummerintervaller, der gør det nemmere og mere nøjagtigt at komme til ens bestemmelsessted på husnummerniveau.

Trade Marketing Manager Cecilie Låhne fra Blaupunkt siger:

– "Målet har været at udvikle et apparat, som nemt, sikkert og med højeste grad af brugervenlighed kan sikre, at man kommer til sit bestemmelsessted. Samtidig giver anlægget mulighed for individuel tilpasning. Vil man undgå motorveje og betalingsveje i udlandet eller ligefrem kun køre på småveje, så fortæller man blot systemet det. Det betyder faktisk, at man selv i udlandet kan færdes som en stedkendt. Vi håber, at TravelPilot E2 bryder den sidste barriere til den kræsne bruger, der vil have det hele, pakket ned i en boks, til en meget konkurrencedygtig pris."

TravelPilot E2 er i handelen nu til en vejledende pris på kr. 6499.– inkl. moms.

Med TravelPilot E2 følger hele Vesteuropa med på én cd.
(Detaljeret vejnet i Norden og alle hovedvejene i Vesteuropa).
 

Læs mere her

tags: euro, radio, udland, motorvej, moms, skandinavisk, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar