søndag den 8. maj 2016

Effektiv rustbeskyttelse hvor bilen er mest sårbar

Nye kantlister med organisk fedt holder rusten væk fra bagskærmenes samlinger.

Bagskærmenes kanter er mange bilmodellers svage punkt og årsag til ca. halvdelen af alle de rustangreb, der skæmmer bilen, ærgrer bilejeren og ender med en kostbar reparation.

Men sådan behøver det ikke at være. Bilens mest sårbare sted kan beskyttes effektivt mod rust med fedtfyldte kantlister, som er nemme at montere – og koster en brøkdel af den reparation, som er alternativet.

Kantlisterne produceres hos TekTrol Mineralolier a/s i Odense på et anlæg, som virksomheden selv har udviklet.

Kantlister til bagskærme har været kendt i mange år. Det nye er, at vi sprøjter et lag rustbeskyttende organisk fedt ind i listen, så vand, grus, salt og snavs fra bilens hjul ikke kan trænge ind ved pladesamlingen. Det sætter en 100 pct. effektiv stopper for alle rustangreb på det sårbare sted, fastslår direktør Jørgen Ohmsen. Naturlig del af en effektiv rustbeskyttelse

De fedtfyldte kantlister indgår i rustbeskyttelsen på TekTrols otte stationer i Odense, Næstved, Vejle, Randers, Grenaa og Vejen. Desuden leverer Odense–firmaet kantlister til et stigende antal af de øvrige ca. 250 stationer, som rustbeskytter biler i Danmark.

Hos nogle rustbehandlingsstationer indgår kantlisterne som en naturlig del af rustbeskyttelsen og koster ikke bilejerne ekstra. Andre stationer har en anden prispolitik og beregner sig typisk 250 – 300 kr. for at montere de fedtfyldte kantlister.

– Det er ikke kun bilejeren, der kan glæde sig over en pænere bil, når rustbeskyttelsen er effektiv. Stationerne, der yder garanti på det udførte arbejde, kan også glæde sig over færre rustskader, påpeger Jørgen Ohmsen.


Billedtekster:

1: Jørgen Ohmsen fra TekTrol Mineralolier a/s fylder fedt i kantlisterne.

2:
De fedtfyldte kantlister er nemme at montere.

3:
Når kantlisten monteres, presses rustbeskyttende fedt rundt om og ind i den sårbare skærmsamling. Billeder: http://www.pressbox.dk/billeder/rust_1.jpg http://www.pressbox.dk/billeder/rust_2.jpg http://www.pressbox.dk/billeder/rust_3.jpg
 

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, bilen, politi, Vejle, Næstved, Odense, Randers, Næstved, virksomhed, rustbeskyttelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar