mandag den 11. marts 2013

Find den brugte bil fra din iPad

BilBasen styrker investeringerne i mobil teknologi, og kan som det første danske bilsite præsentere en helt ny app til iPad.

BilBasen er nu klar med en app til Apple s populære tablet, iPad.

Vi kan se, at danskerne i den grad er gået over til mobilen og tablets, når de er på nettet, og det er ingen undtagelse, når de kigger efter bil. På blot ét år har vi på BilBasen oplevet en stigning i trafikken, som kommer fra mobilen på hele 122 %, mens trafikken fra tablets er steget med 63 %. Netop derfor lægger vi vores kræfter i at gøre BilBasen så mobilt som muligt, siger Morten Heuing, administrerende direktør for BilBasen og Bilinfo.

Vi har haft fokus på at kunne lancere app en op til påske, hvor der traditionelt er højtid for handlen med biler, fortæller Morten Heuing.

Den nye iPad app er stærkt inspireret af den populære BilBasen app til iPhone. Det vil sige, at det bedste fra Iphone app en er blevet tilpasset til tabletformat.

Med app en kan man for eksempel foretage en hurtig søgning eller en mere detaljeret med over syv forskellige søgekriterier. Man kan logge ind på sin brugerprofil, gemme tidligere søgninger, føje til favoritter eller opdele søgningen i forhandler- og privatannoncer. Selve annoncerne kan både ses side om side, eller hver enkelt annonce kan vises med store billeder i tabletformat.

Med mobile apps til Android, iPhone, Windows 8 og iPad er BilBasen det første danske bilsite med apps til stort set alle anvendte mobile platforme i Danmark.

Som bilsite i Danmark er det ikke nok at have et stort udvalg af biler. Man bliver også nødt til at være tilgængelig fra de platforme, som danskerne rent faktisk bruger. Derfor har vi satset så massivt på den mobile udvikling, og det fortsætte vi med, fastslår Morten Heuing.

Lige nu udgør den mobile trafik på BilBasen 49 % af den samlede trafik på sitet.

Fakta

Stigning i mobiltrafik på BilBasen: +122% (uge 7 2012- uge 2013)
Stigning i trafik fra tablets BilBasen: + 63 % (uge 7 2012- uge 2013)
Mobil andel af den samlede trafik (uge 7): 49 %


Læs mere her

tags: Danmark, direktør, bilen, 2013, Android, trafikken, 2012, teknologi, iPhone, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar