tirsdag den 23. august 2011

Nordsjællands største biltræf afholdes i Hillerød!

Den unge iværksætter fra Hillerød, Lasse Christian Petersen som er stifteren af hjemmesiden Bilmesser.dk har sammen med sin kompagnon Kristoffer Rosbjerg Petersen valgt at åbne dørene op for et åbningstræf der bl.a. byder på showbiler, store amerikanerbiler, tunede biler, demobiler, udstillere og flotte bilbabes.

Den 10. September 2011 kl. 12.00-17.00 danner Bilmesser.dk rammen om Nordsjællands største træf for alle bilinteresserede på p-pladsen ved Bauhaus i Hillerød. Flere virksomheder har allerede meldt deres ankomst, hvor der vil være fordelagtige tilbud og spændende produkter til enhver smag.

Opskriften for træffet er simpel! Vi sørger for hotte babes, god musik, en god stemning, de fedeste stylede og tunede biler og sprøde biler, der er propfyldt med bilstereo. Bilstereo mærket GroundZero vil komme med en super fed demobil og en masse produkter. Dækimporten vil også kigge forbi med super sprøde fælge og dæk til gode priser. Dette er blot nogen af de udstiller der vil være at finde på pladsen.

Bilmesser.dk sørger for konkurrencer og et rigtig spændende program. Programmet er ikke helt fastsat endnu, da vi stadig arbejder på højtryk for at skaffe de fedeste aktiviteter til træffet. Her vil bl.a. være mulighed for dækafbrænding i samarbejde med Euromaster og iWash sætter deres vaskehal til rådighed, hvor der vil være carwash med de flotte piger.

Der vil blive kåret en vinder af:
- Den flotteste bil (fedeste projekt)
- Det bedste anlæg (udfra DB-måleren)

Der vil være præmier til 1. pladsen i begge kategorier dommerpanelet består af de benhårde og flotte bilbabes fra Dækimportens Babe Team, som vil gå rundt og notere. Vinderne vil ligeledes blive offentliggjort på Bilmesser.dk med billeder af deres bil fra dagen.

Bilmesser.dk garanterer alle et super fedt træf og skulle vejrguderne gå hen og svigte os, vil der være opstilt telt på pladsen, hvor man kan komme i tørvejr. Skulle sulten eller tørsten melde sig er der rig mulighed for at købe mad og drikke.

Vi beder alle om at benytte de opstillede skraldespande samt at køre efter færdselsreglerne.

Har du en bil du vil udstille eller er du en virksomhed der ønsker en stand, så kan du reservere plads ved at kontakte Lasse Christian Petersen på kontakt@bilmesser.dk eller 60 19 24 88.

Hold jer opdateret på Bilmesser.dk, på vores facebook-side eller tilmeld jer vores nyhedsbrev, for at få besked når programmet offentliggøres for dagen. Ønsker du at læse mere om konceptet bag Bilmesser.dk kan du besøge hjemmeside og få meget mere information.

På vegne af Bilmesser.dk og hele holdet bag, glæder vi os til at se jer til et super træf i Hillerød.


Læs mere her

tags: 2011, Nordsjælland, virksomhed, Hillerød, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar