fredag den 5. august 2011

Dagens nyheder - Læs bla. om Sådan stiger din huspris med 11 procent

BMW 1 er helt sin egen
BMW 1 er på størrelse med en VW Golf, Opel Astra og de andre i segment C. Alligevel er den helt sin egen. Den har baghjulstræk og fører sig frem som en stor bil. Sådan kender vi 1'eren, men kan den nye leve op til renomeet? Vi har netop kørt de første km – og svaret er entydigt.
Læs mere her

Vi køber færre biler
Efter lang tids konstant vækst, er antallet af solgte personbiler faldet i andet kvartal.
Læs mere her

Popkunst og bådløjer på vandet
Let og ukompliceret sejlads sammenholdt med et slankt design og en sjældent set god brændstoføkonomi. Det er nogle af de mindre iøjefaldende features, der adskiller Catchen fra andre motorbåde.
Læs mere her

Toyota Aygo med ESP
Der har lydt en vis kritik af, at den lille Toyota Aygo overhovedet har kunnet leveres uden elektroniske støttehjul, antiudskridningssystemet ESP.
Læs mere her

Hybridbiler - så langt er vi
Hybridteknik i jagten på lavere CO2-udslip og billigere km er ikke længere i morgen - hybrid er i dag. Biler med to motorer pibler frem fra alle kroge - men der er slet ikke enighed om, hvordan kunsten skal udføres. Her er Tours guide til hybrid.
Læs mere her

Sådan stiger din huspris med 11 procent
Ejendomme fra 1970’erne stiger i værdi, når de energirenoveres. Boligejeren scorer på laverer el- og varmeregninger og får oven i købet mere for huset, når det sælges
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar