torsdag den 25. august 2011

Årets Mekaniker 2011

Miroslav Sojat fra Løgstør er Årets Mekaniker 2011

Den 24-årige lastvognsmekaniker, der til daglig arbejder på lastvognsautoværkstedet Im. Stiholt A/S i Aalborg, bliver i dag kåret som Årets Mekaniker 2011.

Det var tillidsrepræsentant, Tom Myrrhøj, der indstillede Miroslav Sojat, fordi han er fagligt dygtig på værkstedet og i skolen.

"Miroslav skiller sig virkelig ud. Han er social og betænksom over for de andre lærlinge. Han har også en utrolig evne til at tilpasse sig kundernes krav", siger tillidsrepræsentant Tom Myrrhøj, der for første gang har indstillet en lærling.

På lørdag skal Miroslav til København, hvor han skal modtage titlen som Årets Mekaniker 2011 til Copenhagen Historic Grand Prix på den store scene.

Gæstemekaniker til F2 på Monza-banen

Miroslav får som Årets Mekaniker 2011 chancen for at bevise sin faglige snilde til det internationale F2 mesterskab på banen i Monza i Italien. Han skal være gæstemekaniker og indgå i raceteamet, der blandt andre servicerer den danske F2-kører Mikkel Mac.

"Som lastvognsmekaniker er Miroslav vant til, at tingene skal være i orden til tiden, og det kommer ham til gode, når det skal gå hurtigt til F2", siger Tom Myrrhøj.

F2-bilerne har 450 hestekræfter og er udstyret med en "Push-to-pass"-knap, der giver 50 ekstra hestekræfter i 10 sekunder pr. omgang.

Om Miroslav Sojat

Miroslav Sojat er 24 år og i voksenlære som lastvognsmekaniker på Im. Stiholt A/S i Aalborg. Han er talsmand for de andre lærlinge og har også en studentereksamen.

Dansk Metal og DASU, Dansk Automobil Sports Union, samarbejder om at kåre Årets Mekaniker for at hylde mekaniker-faget og motorsport.

Læs mere her

tags: København, mesterskab, 2011, Italien, Aalborg, motorsport, lærling, Dansk Metal

Ingen kommentarer:

Send en kommentar