tirsdag den 9. august 2011

Direktør for ny superstyrelse på plads i Fødevareministeriet

Den 50-årige jurist Pernille Andersen bliver direktør for den nye styrelse, som etableres 1. oktober, når Plantedirektoratet, Fiskeridirektoratet og Fødevareerhverv lægges sammen. Pernille Andersen har stor erfaring i organisationsudvikling og kommer fra en direktørstilling i Københavns Kommune

Fødevareministeriet sammenlægger 1. oktober Plantedirektoratet, Fiskeridirektoratet og Fødevareerhverv til én stor styrelse. Direktøren for den nye styrelse er nu på plads. Det bliver den 50-årige jurist Pernille Andersen, der siden 2007 har været ansat som direktør for forretningsudvikling i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

?Pernille Andersen har erfaring i både at lede store organisationer, og stå i spidsen for omorganiseringer. Det er blandt andet de kompetencer, der gør hende til det helt rigtige valg, som direktør for vores nye store styrelse. Det bliver spændende at få friske øjne på vores arbejde her i ministeriet?, siger fødevareminister Henrik Høegh.

Pernille Andersen får som direktør blandt andet ansvaret for at fastlægge og implementere organiseringen af den nye styrelse, så Fødevareministeriet i endnu højere grad kan skabe effektive rammer for en bæredygtig og konkurrencedygtig udvikling af fødevareerhvervene.

?Jeg ser frem til at stå i spidsen for skabelsen af den nye styrelse og have ansvaret for, at vi får tilrettelagt en god proces og skabt et godt resultat, som både medarbejderne og fødevareministeriets kunder i form af forbrugere og erhvervsliv bliver glade for. Samtidig ser jeg frem til at arbejde med et område, der både har stor samfundsøkonomisk betydning og samtidig er ekstremt vigtigt for den enkelte borger?, siger Pernille Andersen.

Pernille Andersen er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har blandt andet arbejdet som sekretariatschef på Aalborg Universitet og som fuldmægtig i Indenrigsministeriet, inden hun fra 1997 gjorde karriere i Københavns Kommune.

De tre direktorater lægges sammen i den nye styrelse med virkning fra 1. oktober 2011. Samtidig vil Plantedirektoratets foder- og laboratorieområder organisatorisk blive sammenlagt med Fødevarestyrelsen.

Senest i 2014 flytter den nye styrelse sammen i et fælles domicil. Indtil da vil den nye styrelsen være lokaliseret hos de tre nuværende direktorater.

Download foto af Pernille Andersen (0,97 MB) : http://bit.ly/nNzYQZ
Download foto af Pernille Andersen (1,09 MB) : http://bit.ly/nwvYGw

Læs mere her

tags: København, direktør, 2011, økonomi, fødevareminister, Aalborg, Aalborg Universitet, 2007, Fødevarestyrelsen, rektor, konkurrence, samfundsøkonomi, 2014, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar