torsdag den 18. august 2011

Cabby lancerer ny kampagnevogn spækket med udstyr

Foto kan downloades på HolidayNews.dk

Cabbys anerkendte designer har igen skabt en campingvogn, der kan sammenlignes med femstjernede hotellejligheder, for man er fuldstændig uafhængig i denne feriebolig på hjul. Der er tale om ekstravagante campingvogne med et ekstremt højt udstyrsniveau. Det er en selvfølgelighed med bl.a. gulvvarme, aircondition, gourmetkøkken og alt i moderne Hi-Fi. Køreegenskaber og sikkerhed er i top.

Kampagnevognene, der lanceres på de store camping- og feriemesser i hhv. Bella Center og Messecenter Herning, fås i følgende udgaver Cabby 570+, 620+, F3 og F4. Det vil sige to forskellige størrelser med to forskellige indretninger.

- Fabrikken i Sverige holder hele tiden øje med udviklingen og lytter meget til det kunderne efterspørger, så man kan faktisk sige at denne vogn er et resultat af ønskerne fra en gruppe, der har store krav til hvad vognene har af komfort i dag og det er ikke så lidt, siger Christian Jørgensen fra Camping Nordic, der er agent for Cabby i Danmark.

Der er også fortsat fokus på sikkerhed, der gennem flere år har været et af Cabbys fokusområder. Disse vogne har derfor alle ATC, AKS Slingerkobling og de nitrogenfyldte dæk minimerer risikoen for korrosion.

Udstyrslisten indeholder også AL-KO Mammut mover, Dometic klimaanlæg og det nye Truma SecuMotion Duocomfort, hvor man kan kører med gassen tændt. Hertil kommer en ekstra service i form af monteret ladebooster, udvendigt gasudtag samt byvand.

- Den omfattende udstyrsliste påvirker naturligvis vægten, men det har vi taget højde for ved at give alle modeller 1.800 kg aksler, så der er stadig en god lasteevne trods det høje udstyrsniveau, afslutter Christian Jørgensen fra Cabby.

Find nærmeste Cabby forhandler og få ydeligere information: www.Cabby.dk. Her kan man også læse mere om de unikke finansieringsmuligheder, der er, når man køber en Cabby.

Kontaktperson: Christian Jørgensen på tlf. 26 15 28 28.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, downloade, Herning, campingvogn, Bella Center,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar