fredag den 22. juli 2016

VIA og Mini-box lancerer den næste generation af bil-computere

VIA Technologies, INC. og Mini–box lancerer nu VoomPC, der gør det nemmere at integrere computere i biler. Samtidig løser VoomPC problemet med at levere stabil strøm til bilens computere ved hjælp af et innovativt bundkort og intelligent strømforsyning. Det baner vej for langt flere anvendelsesmuligheder i fremtiden.

I samarbejde med virksomheden Mini–box har VIA Technologies udviklet VoomPC, der gør det muligt at integrere en bred vifte af funktionaliteter som f.eks. GPS–navigation, mobilkommunikation og underholdning i en bil–computer. VoomPC er dermed velegnet til både bilentusiaster og professionelle brugere, såsom politi– og redningskorps eller kommerciel transport–, handels– og servicevirksomheder.

"Bil–computere har længe været plaget af strømforsyningsproblemer. Men VoomPC tager højde for dem alle," siger Michal Lisiecki, europæisk marketing manager for VIA.

Problemerne opstår især, fordi bil–computere bruger strøm, selv når bilen er slukket. De kan således dræne et standard 12 volt bilbatteri på ingen tid. Strømudsving er andet typisk problem, der ofte resulterer i, at computersystemet tager skade.

VoomPC er baseret på VIA EPIA Mini–ITX bundkortet og VIAs C3 lavenergi processor, der bruger færre watt end bilens parkeringslys. Bundkort og processor er integreret med Mini–box’ M1–ATX 12V strømforsyning.

VoomPC overvåger konstant strømforbruget og kan slå funktioner fra efter behov og lukker automatisk ned, hvis bilbatteriet drænes til under 11V. Computeren er således beskyttet mod strømforsyningsproblemer af enhver art.

VoomPC er kompatibel med såvel Linux som Microsoft ® Windows® operativsystemer og har i kraft af bundkortet mange tilslutningsmuligheder, herunder USB2.0, Firewire, Ethernet, PCMCIA I og II Cardbus interface til GPRS/Wifi, S–Video, VGA og Surround Sound (6 kanaler). Den baner således vejen for, at OEM og system–integratører kan udvikle best–of–breed applikationer på tværs af operativsystemer til såvel professionelle som private brugere.

For flere oplysninger, kontakt:

Michal Lisiecki
Marketing Manager Europe
michallisiecki@via.com.tw
Tel: +49–2241 3977816
Mobile: +49–173 7167666

Taiwan Mobile: +886–911 584574

Om VIA Technologies, Inc.

VIA Technologies, Inc. er en af verdens førende producenter af chipsets, x86–processorer og samlede platformsløsninger der sætter nye standarder for PC’er og embedded–systemer. Med hovedkvarter i Taipei, Taiwan administreres VIAs globale netværk af udviklings– og produktionscentre i USA, Europa og Asien. Blandt VIAs kunder er nogle er verdens største OEM’er, bundkortfabrikanter og systemintegratører. Læs mere om VIA her: www.via.com.tw

For højopløselige billeder, kontakt:

Kasper Ibsen Beck
k.beck@discus–communications.dk eller 33 32 03 00
 

Læs mere her

tags: USA, euro, Europa, bilen, politi, Microsoft, EM, Asien, computer, virksomhed, energi, Europe, kommunikation, strømforbrug, strømforsyning, M1, Ethernet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar