torsdag den 28. juli 2016

Hobby viser luksus på campingmessen i Bella Center

Der er i år usædvanlig stor interesse om Hobby’s stand på cam–pingmessen Camping 06 i Bella Center den 20. –22. januar. Det er kun knap to år siden, Hobby præsenterede den nye luksuscampingvogn, Excelsior, men allerede nu er der kommet interessante tilføjelser til den eksklusive luksusserie.

Hobby’s Excelsior–serie er store, luksuriøse campingvogne, der både kræver trækkraft og en god økonomi. Men mange danske familier har investeret i de flotte caravans, og allerede nu er der kommet forbedringer i serien. Det gælder f.eks. de tre modeller, 560 UF, 610 UL og 610 UF med ny, spændende indretning.

Begyndermodellen i Excelsior–serien er Hobby 520 TMF. Vognen er indrettet med en rummelig siddegruppe i midten på tværs af kørselsretningen og en lækker indbygget fransk dobbeltseng i forenden. Overfor siddegruppen er der praktisk bord–plads, og i bagenden af campingvognen finder man det store køkken i en utrolig flot arkitektur med god plads og et meget stort udvalg af faciliteter og udstyr.

Lys og venlig luksus
Indretningsarkitekten har helt bevidst udeladt skillevægge, og derfor virker de nye modeller meget lyse og indbydende, ikke mindst på grund af lyset fra de mange store vinduer. Indvendigt er de smukke overflader i mørk birk og de nye møbel–stoffer nøje afstemt og udgør en smuk helhed.

Model 520 TMF, 540 UL, 540 UF og 540 UFe er de nye 1–akslede campingvogne i Excelsior–serien. I alle caravans er der en fortræffelig rundsiddegruppe med et praktisk søjlehævebord i centrum. UL–modellen har faste senge på langs, UF–modellen har en fransk dobbeltseng med sidearrangement, og UFe–modellen er udstyret med en fransk dobbeltseng i tilslutning til vådrum og privat bad.

Excelsior kan fås med lædermøbler i cremehvidt læder samt alternativt stofbetræk. Under alle omstændigheder får man luksus og gennemtænkt indretning i Excelsior–serien.

Hos Hobby–forhandlerne i Danmark er der store forventninger til besøget på udstillingen, og de lokale forhandlere mærker en stigende interesse for caravans i luksusklassen
 

Læs mere her

tags: Danmark, økonomi, campingvogn, Bella Center,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar