tirsdag den 19. juli 2016

Velgørenhedsprojektet Kid Camper på Skiveren Camping har nu haft premiere


Skiveren Camping in Nordjylland har lanceret det såkaldte Kid Camper projekt, hvor socialt udsatte familier fra hele Danmark får mulighed for at holde en gratis ferie. Sidste weekend havde Kid Camperen så premiere, da den første familie kom på besøg.Emilie og Jonas var sammen med deres mor, Christina, de første til at rykke ind i Kid Camperen for at overnatte i den. Og den indfriede heldigvis de glade børns forventninger. Familien er nu rejst hjem til Brovst efter tre dage i Skiveren, og den næste familie er klar til at overtage efter dem. De har taget hele den lange vej fra Birkerød for at få en anderledes ferieoplevelse.

Vores super spændende non-profit projekt for børn, som trænger til en anderledes ferie, er dermed i fuld gang. Projektet finder sted i Nordjylland, hvor vi er en række virksomheder, som er gået sammen om gøre det muligt. I alt 12 børn med familier får i de kommende 6 uger muligheden for en helt speciel camping-oplevelse i en helt unik autocamper, som vi kalder Kid Camperen.

I projektet har vi ombygget en gammel MAN 8.136 truck fra militærkøretøj til den helt specielle autocamper, som nu er lige ved at være klar til at tage imod de første gæster.
Kid Camperen opstilles fra på lørdag den 9. juli og vi tilbyder derefter 12 børn muligheden for et helt specielt og gratis ophold på Skiveren Camping.

Et ophold varer 3 overnatninger, så i perioden fra uge 28 til uge 32 glæder vi os til at give i alt 12 forskellige børn en anderledes ferie. Og de skal selvfølgelig have deres familie med.

Hvorfor gør vi det
Vi i Team Kid Camper vil gerne være med til at skabe en ferie for de børn og deres familier, som enten ikke har mulighed for at komme på ferie, eller grundet svære situationer har brug for en anderledes ferie, der kan give familien en god tid sammen. – Dét har været drivkraften gennem hele arbejdet, og vi glæder os alle sammen til at det hele snart bliver en realitet.

Rækken af lokale, nordjyske virksomheder, som har deltaget ulønnet i ombygningen af Kid Camperen er lang, som I kan se nedenfor:

Vendelbo Vans, Tårs: rådgiver i opbygningen af Kid Camperen

Smedefirmaet Brdr. Sommer, Hjørring: fremstiller specialbeslag til montering af Camperen.

Autoopretning Vendsyssel: laver rustarbejde og pladearbejde på kabine og undervogn.

Hytek, Sindal: transporterer elementerne fra sted til sted og laver hydrauliske installationer.

Vendelbo Spedition: transporterer ombygningsdele til Kid Camperen sponsoreret af Bevola.

Seamech, Skagen: laver elektriske installationer i opholdsdelen og monterer lys mv.

EC Møbler, Hørmested: leverer bl.a. skabselementer til sove- og køkkenafdelingen i Camperen.

Expert, Aalbæk: leverer og installerer AV-udstyr som TV, radio og Wifi-udstyr.

FL Buur Design, Vrå: foretager ombetrækning af sæder og interiør i førerhuset.

Frederikshavn Duco : sprøjelakerer Camperen, dvs. de to tidligere containere.

Juhl Solfilm: har monteret folier i flotte farver og designs både ude og inde.

Thorqualmann.dk (fra Aalbæk): tegner skitser og detailtegninger for Kidcamperens design.


Læs mere her

tags: Danmark, radio, Nordjylland, virksomhed, Hjørring, Skive, Frederikshavn, Vendsyssel, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar