mandag den 25. juli 2016

Med Blaupunkts nye Nashville DAB35-bilradio vil du aldrig vælge analogt igen

Når du først har prøvet at have en DAB–radio i din bil, så vil du aldrig tilbage til de traditionelle FM–modtagere. Blaupunkt kommer nu med Nashville DAB35 en DAB–radio med indbygg et mp3–afspiller og mulighed for at optage DAB–kvaliteten på MMC/SD–kort.

Blaupunkts nyeste DAB–radio, Nashville DAB35, er en god nyhed til dig, der holder af høj kvalitet, når du kører bil og hører radio. DAB giver nemlig den bedste lydkvalitet i en bilradio dvs. uden støj, skrat og dårlige sigaler. Så står du over for at skulle vælge ny bilradio, så vælg fremtidens standard som også er den bedste. Nashville DAB35 kan ud over radio (analogt og digitalt) afspille cd/cd–r/cd–rw og mp3–filer.

Digital radio – og forbedret analoge signaler
Med Nashville DAB35 får du mere end bare en digital radiomodtager. Du får også bedre lyd ud af de traditionelle, analoge radiokanaler (FM, MV, LV) – takket være Blaupunkts DigiCeiver–teknologi, der behandler de analoge signaler digitalt, og SHARX, der renser overflødige signaler bort, så den enkelte radiostation/–kanal står klarere og tydeligere frem.

Nashville DAB35s digitale modtager kan modtage Band III og L–band med frekvensområde: 20–20.000 Hz. DAB–radioen har Dynamic Label og 20 programpladser i hukommelsen. Når du lytter til de digitale radiokanaler er der ingen støj. Samtidig kan du altid læse på displayet, hvilken musik der spilles netop nu. Flere og flere radiostationer sender via DAB, bl.a. alle DR’s kanaler og pr. 15. august også de populære kommercielle stationer som Radio 100 FM og Sky Radio.

Masser af teknik, uden at være for teknisk
Du behøver ikke være teknisk geni for at få glæde af den megen teknik, Blaupunkt har fået ind i Nashville DAB35. Men hvis teknikken er afgørende for dit valg, så nyd detaljer som 4 x 50 W Max Power, 2 AUX–indgange, DEQ Max Ex fembånds parametrisk equalizer, der forbedrer lyden i bilen betydeligt, 2 liniers DOT display i hvide/blå displayfarver, indstillelig betragtningsvinkel og TMC–udgang til dynamisk navigation. Sidst men ikke mindst er Nashville DAB35 iPod kompatibel.

Digital recorder optag musikken direkte
Har du lyst til at høre musikken i radioen igen Så er det let at optage direkte på MMC/SD–kortet, mens du kører i bilen. Nåede du ikke at få de første sekunder med, så sikrer 30 sekunders buffer, at optagelsen bliver komplet. Kortet kan også bruges til at lægge din yndlingsmusik på fx fra internettet og afspille i bilen. Eller omvendt, hvis du har optaget noget godt i bilen og gerne vil høre det på din pc.

Vejledende udsalgspris inkl. moms er 2.999,– og Nashville DAB35 er i handlen nu.
 

Læs mere her

tags: internet, bilen, Vejle, radio, iPod, teknologi, moms, Nashville,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar