mandag den 11. juli 2016

El-knallert vinder på stigende bencinpriser

Den lille kvikke amerikaner og særdeles miljøvenlige el–knallert HELIO 25, har fået ekstra vind i sejlene, efter den senere tids himmelflugt på benzinpriser.

Med en "brændstofudgift" på kun ca. 5 øre pr. kørt kilometer, overgår den langt, selv den mest smarte 2–takts knallert i driftsøkonomi og miljøforhold.
Sammenlignet med kortdistanceture i en bil, er den naturligvis væsentlig billigere i drift og langt overlegent i miljøforhold.

Den amerikanske HELIO 25, er stort set forureningsfri, er lydsvag og kan med sin avanceret elektronik, styre sig sikkert gennem trafikken optil 40 kilometer på standard batterierne.
Med et lille ekstrabatteri, kan den klare helt optil ca. 60 kilometer, førend der skal genoplades.
Hertil kommer et funktionelt 1950`retro look med den hotteste elektronik, som også appellerer til den yngre generation. Denne HELIO trend, er på det seneste blevet særlig mærkbar i USA.

Til sammenligning koster en almindelig knallert i brændstof ca. 7 x mere pr. kørt kilometer samtidig med at den er voldsomt forurenende, støjende og lugter forfærdeligt. Sammenlignet med bilkørsel, er der selvsagt endnu større fordele med en HELIO 25, hvis man altså kan undvære radioen og godt kan tåle at få lidt frisk luft under vingerne.

I Danmark kører der i dag ca. 85.000 traditionelle knallerter rundt, men heldigvis har benzinprisernes himmelflugt flyttet flere og flere over på den grønne elektriske knallert, til gavn for miljøet og den enkeltes pengepung.

DSR Scandinavia, som er importør, mærker også stigende interesse for HELIO 25 på Færøerne og i Norge, hvor en begyndende eksport netop er begyndt.
HELIO 25 er den første danske typegodkendte, i sin klasse.
 

Læs mere her

tags: USA, Danmark, Norge, økonomi, radio, trafikken, benzin, penge, brændstof, miljøvenlig, Færøerne, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar