tirsdag den 26. juli 2016

En ultratynd højttaler med fed lyd til bilen

Den nye højttalerserie TH fra Blaupunkt byder trods en minimal chassistykkelse på stor lyd til en pris, hvor alle musikglade bilister kan være med. Det er første gang, markedet ser en højttalerserie, der kombinerer ultratyndt design til hurtig og nem indbygning med stor lyd.

Blaupunkts TH–serie (Thin Line) kommer som et seriøst svar på markedets efterspørgsel, hvor højttalerne til indbygning skal være tyndere end tidligere. Bildøre huserer mere elektronik end nogensinde før og dermed er pladsen til at indbygge en højttaler minimal. Det kræver mere af designet at bevare den gode lyd, selv om højttaleren er tyndere – og den udfordring har Blaupunkt løst med TH–serien. Blaupunkts argumenter er seriens størrelse, lyd og pris.

Hurtig og let at installere
Mens en almindelig højttaler med en diameter på fx 165 mm kræver en installationsdybde på lige under 60 mm, kan en sammenlignelig TH–model klare sig med blot 46 mm. Den mindste TH–højttaler har en indbygningsdybde på kun 36 mm og den største i serien 57 mm. Dermed kræver den gode lyd mindre plads.

Det betyder også, at installationen er lettere, hvilket i høj grad er efterspurgt. "Det er kun absolutte topserier, der i dag kan få bilisterne til at ofre en dyr installation. En højttaler skal være let at installere, i en god kvalitet og til en attraktiv pris. Og det er det, vi har formået at opnå med TH–serien", siger Trade Marketing Manager Kristian Lund Kristensen fra Blaupunkt.

Stor lyd i ultratyndt design
Hvad lyden angår, er det lykkedes Blaupunkts designere og udviklere at pakke stor lyd ind i et ultratyndt design, hvilket er en interessant nyhed i mellemklassesegmentet. TH–seriens 2–vejs koaxial højttalere giver bedre lyd end konventionelle standard OEM–højttalere. Seriens otte modeller med både komponentsæt ,2–vejs koaxial og 3–vejs triaxial systemer, har maxbelastninger på 120–180 watt og fås også som subwoofere, der endda kan klare helt op til 750 watt.

Aggressivt design eller diskret magtdemonstration
Uanset om du er til diskrete højttalere eller vil vise, at du går op i designet, så er TH–serien et oplagt valg. Installér højttalerne og gem den gode lyd diskret bag bilens originale beskyttelsesgitter eller pil gitteret af og nyd synet af det aggressive design i ’fælglook’.

TH–serien byder på højttalere til priser, hvor der stadig er råd til at købe musikken. Vejledende udsalgspris inkl. moms fra 499–1699 kr.
 

Læs mere her

tags: bilen, Vejle, Bild, EM, moms, fælg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar