onsdag den 31. december 2014

Brammo indtager Streetfire-messen i Bella Centret på 4 sekunder fra 0-100 km/t

Råt look, hamrende hurtig og cool klimaprofil – og med en acceleration fra 0-100 km/t på 4 sekunder drøner Brammo Empulse ind på Bella Centrets Streetfire-messe i den kommende weekend Omkring 20.000 besøgende forventes af besøge Streetfire-messen, der løber af stablen den 26.-28. september i Bella Centret i København. Og når dørene for ottende gang åbnes til Danmarks største inden- og udendørsmotorshow, er der blandt de mere end 500 vilde, fede og spektakulære biler og motorcykler mulighed for at se og afprøve verdens hurtigste el-motorcykel.

Det er amerikanske Brammo Empulse, der ud over at stille sulten for de mest fartgale, også giver god samvittighed i forhold til energiforbrug og klimavenlighed. Motorcyklen, der netop er introduceret på det danske marked, har en rækkevidde på omkring 200 km pr. opladning, en topfart på 177 km/t og accelererer til 100 km/t på 4 sekunder. Dermed levere den klimavenlige fartdjævel nogle af de bedste specifikationer på markedet inden for eldrevne motorcykler.

Folketingsmedlem testkører
Som optakt til messen har folketingsmedlem og motorcykelentusiast Liselott Blixt, der til daglig kører Suzuki Hayabusa, afprøvet den amerikanske Brammo, hvor især vejgrebet og vægten imponerede.
Brammoen ligger godt i svingene, og så føles det ikke, som om den vejer de 217 kilo. Den har 6 gear, men man kan endda starte og stoppe i 3. gear. Det er faktisk en sjov motorcykel at køre.

Brammo importeres af EVscandia, der blev etableret i 2005. Dermed er virksomheden en af de mest erfarne aktører inden for professionelle el-køretøjer på 2 og 3 hjul. Virksomhedens løsninger er udviklet af førende internationale producenter og EVscandia udvælger nøje de produkter, der vurderes at passe til det skandinaviske marked, heriblandt el-scootere, der er oplagte til eksempelvis professionel avisdistribution og hjemmepleje samt Segways til både offentlige og private virksomheder.

Importøren søger forhandlere
Med en stigende interesse for el-drevne køretøjer i Danmark er EVscandia i kraftig vækst og søger derfor forhandlere til at dække det danske marked. Interesserede forhandlere kan besøge EVscandia på deres stand og drøfte muligheder med virksomhedens ledelse, der er til stede under hele messen.




tags: Danmark, København, folketingsmedlem, energiforbrug, virksomhed, samvittighed, energi, skandinavisk, Motor, Suzuki, scooter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar