lørdag den 27. december 2014

Vinterdæk - kør sikkert med Hertz Biludlejning

Sikkerheden skal altid være i orden, når man lejer bil, og Hertz har derfor også i år vinterdæk på alle udlejningsbiler i Danmark, selvom det ikke er lovpligtigt. Vinterdæk i Danmark

Det skal være nemt. Gå blot direkte ind på det lokale Hertz kontor, bestil bilen online (www.hertzdk.dk) eller på tlf. 33 17 90 00. Så er man sikker på at få en bil med vinterdæk fra december til og med marts.

Det koster kr. 50 inkl. moms pr. døgn (maks. kr. 750 pr. måned) og er automatisk inkluderet i prisen.


Vinterdæk i udlandet

Vejrforholdene ændres hele tiden, og behovet for vinterdæk skal derfor vurderes fra gang til gang i de lande, hvor vinterdæk ikke er standard.

Specielt hvis man skal leje bil i Tyskland, er der nogle forhold, man skal være opmærksom på. Vinterdæk er ikke standard på alle biler i Tyskland, da det kun er påkrævet ved lov, hvis det er vinterføre. Derfor anbefales det, at man tilvælger vinterdæk, så man er sikker på at kunne køre i al slags vejr.

I landene, hvor vinterdæk er standard, opkræves der et vintertillæg (winterisation fee) i hele vinterperioden. Dette gebyr tillægges automatisk alle lejemål.


Oversigt over vinterdæk hos Hertz

Belgien: Vinterdæk/snekæder tilbydes ikke.

Bulgarien: Vinterdæk skal bestilles samtidig med bilen.

Danmark: I perioden 1. december til 31. marts er der vinterdæk på samtlige biler, selvom det ikke er lovpligtigt. Der opkræves automatisk et vintergebyr på kr. 50 inkl. moms pr. lejedag (maks. kr. 750 pr. måned) i denne periode.
Ved forespørgsel kan biler med vinterdæk leveres hele året.

England inkl. Skotland (Storbritannien): Vinterdæk/snekæder tilbydes ikke.

Estland: Vinterdæk er standard på alle biler fra 20. oktober til 20. marts.

Finland: Vinterdæk på alle biler fra 1. november til 31. marts.

Frankrig: Vinterdæk er ikke et lovkrav i Frankrig, men det er muligt fra udvalgte udlejningsstationer at leje biler med vinterdæk eller snekæder. Ring eller gå ind på vores hjemmeside for nærmere information.

Holland: Vinterdæk er på forespørgsel. Minimum 7 dages lejemål. Det er ikke tilladt at køre med pigdæk i Holland.

Irland: Vinterdæk/snekæder tilbydes ikke.

Italien: Vinterdæk kan forespørges ved udlevering af bilen og ikke før.

Letland: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 1. november til 31. marts.

Litauen: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 1. november til 1. april.

Luxembourg: Vinterdæk er standard på alle biler fra 1. oktober til 31 marts.

Norge: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 1. november til 15. april.

Polen: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 1. november til 31. marts.

Rumænien: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 1. november til 31. marts.

Rusland: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 1. november til 31. marts.

Schweiz: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 15. november til 31. marts.
Der er snekæder med i alle biler uden ekstra gebyr. Snekæder fås ikke til 4x4 biler.

Slovakiet: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 1. november til 31. marts.

Slovenien: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 15. november til 15. marts.

Sverige: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 1. december til 31. marts. Bilerne er ofte monteret med pigdæk (kørsel ind i Tyskland med pigdæk er ikke lovligt).

Tjekkiet: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 1. november til 31. marts.

Tyrkiet: Vinterdæk fås ikke.
Snekæder er på forespørgsel med min. 24 timers varsel. Fås til alle bilgrupper undtagen gruppe S.

Tyskland: Vinterdæk skal bestilles samtidig med bilen.

Ungarn: Vinterdæk er ikke lovpligtigt i Ungarn, men er standard på alle biler i perioden 15. oktober til 15. marts. Snekæder er på forespørgsel. Biler med vinterdæk og snekæder skal returneres til samme lokation.

Østrig: Vinterdæk er standard på alle biler i perioden 1. november til 15. april.

Der tages forbehold for ændringer. Opdateret pr. 13. oktober 2014.

Book bilen på tlf. 33 17 90 00 eller www.hertzdk.dk.


Yderligere information
-----------------------------
Klik her http://www.fdm.dk/daek/regler-vinterdaek-andre-lande for information fra FDM om regler og lovgivning vedrørende brug af vinterdæk, snekæder og pigdæk i Europa.

Vinterdæk bremser næsten lige så godt som almindelige dæk på våd vej, mens de på tør vej oftest har lidt længere bremselængde. Men falder temperaturen til omkring frysepunktet, der er is på vejen, eller det sner, har vinterdæk en markant bedre bremseevne - op til 3 gange bedre end almindelige dæk.


Om Hertz

Hertz er verdens største biludlejningsselskab med 8.500 kontorer i 150 lande. Virksomheden udlejer biler, minibusser og varevogne til privatpersoner og erhvervskunder i hele verden.

Fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Reward er gratis at tilmelde sig og bruge og gør det endnu hurtigere at leje bil, da man springer køen over på de travleste kontorer. Derudover omfatter fordelene blandt andet gratis ekstra chauffør (samlever og ægtefælde) og specielle medlemsrabatter og –konkurrencer.

Unikt hos Hertz kan man leje de såkaldte Collections, hvor man kommer til at køre i præcis den bil, man bestiller. Collections tilbydes rundt om i verden. Vælg mellem et stort udvalg af biler fra Fun, Grenn, Family og Prestige Collection.

Derudover findes der i USA, Storbritannien, Belgien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien de helt dyre luksusbiler fra blandt andet Lamboughini, Porche, Bentley og Aston Martin i Hertz Dream Collection.

Læs mere her

tags: USA, England, Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien, Europa, Storbritannien, Holland, Polen, bilen, Frankrig, Ungarn, Rumænien, Rusland, Spanien, lovgivning, Luxembourg, december, Aston Martin, Belgien, udland, luksusbiler, FDM, Finland, Schweiz, moms, Østrig, sprog, konkurrence, lejemål, Ford, Tjekkiet, Slovakiet, Estland, Letland, Litauen, Bulgarien, Slovenien, privatperson, 2014, Irland, bremser,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar