tirsdag den 30. december 2014

Robust indtjening i Continental

Den tyske dækgigant fortsætter med at imponere i årets tredje kvartal Continental-koncernen fastholder i tredje kvartal den robuste indtjening, som har kendetegnet de to foregående. Nettoindtjeningen er i de første ni måneder af 2014 steget 14,1 % i forhold til året før og lander på 1,8 mia. euro.

Omsætningen for de tre første kvartaler udgør 25,6 mia. euro og resultat før skat 2,4 mia., svarende til 9,6 % af salget.

Koncernchef Elmar Degenhart kan på baggrund af det seneste kvartalsresultat slå fast, at EBIT, som blev hævet til ca. 11 % efter første halvår, kommer til at holde for hele året, måske endda lidt højere. Salget ventes at ende på 34,5 mia. euro.

Continental-koncernen er en af verdens største leverandører til bilindustrien. Omsætningen på de to kerneområder "Automotive" og "Dæk" er hhv. 15,4 mia. og 10,2 mia. euro i årets ni første måneder. Automotive fastholder indtjeningsniveauet på et lidt mindre omsætningsniveau, mens Dæk-divisionen går frem på begge felter. Koncernen opjusterer divisionens indtjening for hele året med 20 mio. euro.

Ved udgangen af tredje kvartal havde Continental næsten 189.400 medarbejdere, ca. 11.600 flere end ved årets begyndelse. Det skyldes større produktion, opkøb og styrkelse af forskning og udvikling.


Læs mere her

tags: euro, bilindustri, omsætning, Continental, 2014, Netto,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar