lørdag den 24. august 2013

NAP er i luften med ny online shop med et bredt udvalg af kvalitetsreservedele til førende tyske bilmærker

NAP Nordic AutoParts er i luften med en optimeret webshop og præsenterer et komplet sortiment af sliddele, motordele og skadesdele til alle relevante modeller inden for følgende tyske bilmærker; VW, SEAT, SKODA, AUDI og OPEL.

Sortimentet omfatter både originaldele og uoriginale dele i en kvalitet, der matcher originaldelene 100% fra producenter som LuK, Pagid, Textar, Sachs, Zimmermann, Contitech, Bosch, samt mange andre.

NAP er kendt for at levere høj kvalitet det er også hvad kunderne møder, når de besøger NAP´s nye webshop www.nap.dk

Nu er det ikke blot muligt for vores kunder, at bestille varer døgnets 24 timer, men vores B2B kunder kan rekvirere et B2B login til vores nye webshop, hvor de kan opnå mange konkurrencedygtige fordele ved at handle med os online.
For vi enten har eller skaffer ALT, hvad man finder på modellerne indenfor de udvalgte tyske bilmærker alt lige fra indvendig interiør, udvendige lister/afdækninger til alle motor, gearkasse og undervognsdele m.m. Derudover er der et stort udvalg af kvalitetsværkstøj, samt diverse tilbehørsgrupper som bl.a. motorolie, batterier, bilpleje og andet.

Og vi har gjort det nemt at finde frem til de helt rigtige dele.

Søg på registreringsnummer og find de helt rigtige dele.
Registreringsnummer-søgning er en selvfølgelighed blandt de features, der er med til at gøre det endnu nemmere at finde netop det du søger, samt en søgning på originalnumre som gør det nemt for reservedelsfolk hos autoforhandlerne at finde produkterne hurtigt. Har du et engros login gemmes dine bestillinger og din ordrehistorik, så du kan optimere dine indkøb og opnå fordelagtige rabatter. Du kan også via dine køb optjene points til NAP´s pointshops, der omfatter alt fra vin, værktøj og elektronik til diverse gavekort. Alle værksteder og forhandlere kan ansøge om et B2B log in på www.nap.dk

Overskuelig produktvisning med fokus på detaljeorienterede fotos og video suppleret med oplysninger om alternative produkter og relaterede varer er med til at gøre informationsniveauet optimalt. Klik de ønskede produkter i kurven, og med få klik er din bestilling gennemført.

Modtages din ordre inden kl. 15.00 leveres den til dig næste dag med Post Danmark, for hos NAP er man opmærksom på, at dag til dag levering er vigtig for mange værksteder og autoforhandlere. I Aarhus og omegn leveres din ordre samme dag med én af vores 5 daglige turer med egne chauffører.

Ønsker du rådgivning af NAP´s erfarne specialister, så sidder disse klar ved telefonerne og på mail med kvalificeret support i virksomhedens åbningstider.

Lanceringen af den nye shop er et led i en overordnet strategi om at vækste på den online platform, derfor er der allerede nu seriøse tiltag til shoppen i gang og produktudvalget fordobles over de næste 6-12 måneder.

Se mere på www.nap.dk og ansøg om dit engros login allerede i dag.

FAKTA:
NAP- Nordic AutoParts blev grundlagt i oktober 1998 i Risskov og ejes forsat den dag i dag af de to stiftere Henning B. Nielsen og John S. Larsen. Virksomheden er 100% danskejet og fører et komplet sortiment af sliddele, motordele og skadesdele til udvalgte tyske bilmærker; Audi, Opel, Seat, Skoda, VW.

Virksomheden byggede i efteråret og vinteren 2010/2011 nyt domicil i Lystrup ved Århus og beskæftiger ca. 15 medarbejdere.

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, 2011, Århus, Audi, VW, virksomhed, 1998, Opel, Risskov, strategi, konkurrence, Bosch, Skoda, Seat, værktøj, gearkasse, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar