tirsdag den 6. august 2013

Dæk dig ind til trafiksikker skolestart

67.000 børn har første skoledag i denne tid. Altså er der 67.000 nye trafikanter at være opmærksomme på og tage hensyn til.

Forhåbentligt har mange forældre fulgt Rådet for Sikker Trafik s opfordring til at træne skolevejen med deres børn i sommerferien. Men lige så vigtigt er det, at vi bilister er endnu mere opmærksomme på de mange nye trafikanter, og at vi sikrer, at bilen er i tip-top stand, herunder at bremserne er i orden, og at dækkene har mønster nok , siger Georg Nielsen, administrerende direktør for Continental Dæk Danmark A/S.

Rådet for Sikker Trafik kører i uge 32-36 en landsdækkende kampagne Pas på de små i trafikken . Her fokuseres på at få bilisterne til at tage hensyn til de små trafikanter. Kampagnen udføres i samarbejde med TrygFonden og kommunerne og får også fuld opbakning fra Georg Nielsen:

Vi er alle er rollemodeller for vores børn, og det er vigtigt, at vi selv gebærder os korrekt og sikkert i trafikken. Når vi kører i bil, skal den naturligvis være i sikkerhedsmæssig god stand, og vi skal køre med omtanke og opmærksomhed på de øvrige trafikanter. Når vi cykler, bør vi bruge cykelhjelm, og til fods går vi selvfølgelig ikke over for rødt , fastslår Georg Nielsen.

August er ikke blot lig med skolestart. Det er også den måned, hvor vi har flest store regnskyl. Derfor er det ekstra vigtigt, at bildækkene har tilstrækkeligt mønster til at sikre en effektiv opbremsning på våd vej. Mønsterdybden er også afgørende for, at dækkene kan lede regnvandet væk under kørslen, så bilen ikke pludselig begynder at aquaplane eller skride ud.

Rådet for Sikker Trafik vil i kampagneperioden havde store plakater sat op ved mange af landets skoler for at minde bilisterne om at passe ekstra godt på. Rådet har også en række råd til, hvad forældrene kan gøre ud over at træne skolevejen mange gange med barnet. Blandt andet bør barnet lære de basale trafikregler at stoppe for rødt lys, at se sig godt for til begge sider og krydse vejen på sikre steder med gode oversigtsforhold.

###

Fakta om Continental

Med en omsætning på 32,7 milliarder i 2012, er Continental blandt de førende leverandører til bilindustrien på verdensplan. Som leverandør af bremsesystemer, systemer og komponenter til drivaggregater og chassiser, instrumentering, infotainment løsninger, bilelektronik, dæk og tekniske elastomerer bidrager Continental til øget køresikkerhed og global klimabeskyttelse. Continental er desuden en ekspert partner i netbaseret bil kommunikation. Continental-koncernen har i øjeblikket omkring 170.000 medarbejdere i 46 lande.

Som en af verdens førende dækproducenter med mere end 42.000 ansatte opnåede Dæk-divisionen en omsætning på mere end 9.7 milliarder i 2012 og har i dag 22 produktions- og udviklingssteder i verden. Det brede produktsortiment og løbende investeringer i R&D yder et stort bidrag til en omkostningseffektiv og miljømæssigt effektiv mobilitet.

Continental er officiel sponsor for 2014 FIFA World Cup i Brasilien og UEFA EURO 2016 i Frankrig.

Læs mere:
www.conti.dk
Contidk.mobi
www.conti-truck-tires.com
www.conti-truck-tires.dk
www.ContiSoccerWorld.de
Media Database: www.mediacenter.continental-corporation.com


Læs mere her

tags: UEFA, Danmark, direktør, bilindustri, bilen, Frankrig, EU, trafikken, Brasilien, 2012, omsætning, 2016, kommunikation, Continental, miljø, sommerferie, 2014, bremser, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar