torsdag den 15. august 2013

4. generation LED rør er landet

Ny MCOB teknologi giver bedre energi effektivitet, længere levetid og høj lysstyrke. De nye T8 MCOB LED rør fra Holbech Lys sætter nye standarder for energieffektivitet og holdbarhed, og er mere fugttætte og slagfaste end almindelige LED rør. Rørene tåler kraftige korrosive påvirkninger fra f.eks. klor og ammoniak. De forbedrede egenskaber giver nye anvendelsesmuligheder i aggressive miljøer som f.eks. landbrug, industri, offshore, skoler, institutioner og svømmehaller.

Store energibesparelser og kort tilbagebetalingstid
Med de nye MCOB rør opnår du besparelser på 50-80 %, hvilket hurtigt tjener investeringen hjem igen. Kombinationen af en lille investering, nem installation og store besparelser, giver en kort tilbagebetalingstid på under 1 år i de fleste tilfælde.

Lyskvalitet og høj lysstyrke
T8 MCOB LED rørene har en bedre lys kvalitet end lysstofrør, da lyset indeholder flere farver og har en høj farvegengivelse (Ra.>80). Rørene udsender et fyldigt lys fra rørets overflade, som er blødt og behageligt. De nye LED rør fås i de kendte rør længder samt i forskellige lysstyrker og farvetemperaturer. Når du skifter til MCOB rør, tages der udgangspunkt i dit eksisterende rør, så du opnår den rigtige lysstyrke. Det er vigtigt at bemærke, at lysstofrør er en rundstrålende lyskilde (360grader) hvorimod LED rør er retningsbestemt med en spredning på 120° og giver derfor en langt mere koncentreret lysstråle, uden tab i lampens reflektor.

MCOB teknologi
MCOB betyder Multiple-Chips-On-Board hvilket vil sige at lysdioderne er monteret direkte til aluminium kølelegemet uden brug af printplade, derfor opnås en langt mere effektiv varmetransmission end traditionel SMD printplade, som almindelige LED rør benytter. Den nye konstruktion med øget varmetransmission giver en øget effektivitet på over 140 lm/W og en længere levetid på 40.000 timer L70.

LED Moduler
Den nye MCOB teknologi bruges også til at optimere eksisterende lamper. MCOB komponenterne indgår i vores koncept LED-Makeover, hvor vi skræddersyer LED moduler til eksisterende armaturer, f.eks. sportshalsarmaturer, downlights til konferencecentre eller til udendørs belysning.

Om Holbech Lys
Holbech Lys er Danmarks førende leverandør af høj kvalitets LED produkter og løsninger med et produktprogram der er nøje udvalgt og testet i eget værksted. Holbech Lys forhandler LED rør, LED lyskilder og LED armaturer fra verdens førende producenter og har egen produktion af LED moduler og LED armaturer i Danmark.

Læs mere her

tags: Danmark, OB, teknologi, energi, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar