fredag den 30. august 2013

Europas bedste bilforstærker buldrer nu ud på de danske veje

Danske bilister får nu mulighed for at få den totale lydoplevelse. Europas bedste forstærker indtager nemlig det danske marked.

Er man på jagt efter en ny forstærker til bilen, bør man nok allerede nu skrive sig navnet Hertz HCP5D bag øret. Det er nemlig navnet på en både lydstærk og prisvenlig forstærker, der lige nu er på vej til at buldre ud på de danske landeveje.

Biljournalister fra den europæiske sammenslutning EISA har for nylig kåret Hertz HCP5D til markedets bedste forstærker. Begrundelsen for prisen er, at kunderne får tilfredsstillet kravet om optimal lyd kombineret med et enkelt og kompakt design til en fornuftig pris på 3.600 kroner. Derudover er forstærkeren nem at installere blandt andet med mulighed for at slutte den direkte til den fabriksmonterede bilradio.

- Det er ikke uden grund, at europæiske biljournalister har udråbt forstærkeren til markedets bedste. Den leverer ganske enkelt en lydoplevelse ud over det sædvanlige, siger Freddie Malling, indehaver af au2tek, som er en af de største forhandlere af lydudstyr til autobranchen og importør af den nye Hertz HCP5D-forstærker.

Øredøvende god lyd
Der er tale om en forstærker, som giver et kraftigt lydudtryk og har fem kanaler: to til fronthøjtalere, to til baghøjtalere og en til subwooferen.

- Man kan virkelig mærke, at der ikke er sparet på effekten, og man kan både høre og se, at Hertz her har udviklet en bilforstærker med alle de kvaliteter, som markedet efterspørger, siger Freddie Malling.

Hertz HCP5Ds design er kompakt og enkelt, og den fylder ikke mere end 19x31 cm. svarende til størrelsen på en god æske chokolade.

- I stedet for at bruge plads i bagagerummet til en stor og gammeldags forstærker, kan man nu få plads til både golfudstyr og barnevogn, slutter Freddie Malling.


Læs mere her

tags: euro, Europa, bilen, chokolade, radio, landevej, bagagerum, journalist,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar