torsdag den 29. august 2013

Ford B-Max hitter i Europa

Fords kompakte familiebil, Ford B-MAX, er et hit blandt europæiske bilkøbere. Mindre end et år efter introduktionen, har Ford B-MAX indtaget pladsen som den mest populære kompakte MAV (Multi Activity Vehicle) i Europa.

Ifølge en ny markedsanalyse*, er der i årets første seks måneder solgt mere end 38.000 B-MAX er, hvilket bringer B-MAX en helt i top med en markedsandel på knap 16 procent.

Danskerne har også taget godt imod den lille familiebil med skydedøre. Her har den fortrængt de nærmeste konkurrenter og indtager en samlet niendeplads blandt alle MAV er og MPV er, der bliver solgt på det danske marked.

B-MAX en er netop blevet hædret med prisen AUTOBEST 2013 . Motorjournalister fra 15 Central- og Østeuropæiske lande placerede B-MAX en øverst på skamlen, først og fremmest på grund af B-MAX ens overordnede kvalitet, de nemme adgangsforhold grundet de fraværende midterstolper og den flere gange prisvindende 1,0 EcoBoost benzinmotor.

Mere end 80 procent af alle B-MAX er bliver solgt med Fords stemmestyrede SYNC kommunikationssystem, der blandt andet rummer det unikke og prisvindende Automatisk nødopkald, som automatisk ringer op til alarmcentralen ved et alvorligt uheld.

* Data indsamlet fra 19 europæiske markeder af R L Polk & Co.

Læs mere her

tags: euro, Europa, OB, 2013, benzin, journalist, Motor, kommunikation, Ford,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar