mandag den 3. oktober 2016

Sveriges største arrangement for sportsvogne og Historic Racing

Svensk sportsvognstræf afholdes 7.–8. juli på Ring Knutstorp–banen

Svensk sportsvognstræf præsenterer Ronnie Petersons Formel 1–racer!

I den kommende weekend arrangerer MGCC det traditionelle svenske sportsvognstræf på Ring Knutstorp. De 240 deltagere viser deres smukke sportsvogne frem. Fra klassiske førkrigs–biler som Bugatti og historiske racerbiler fra 60´erne til moderne superhurtige racersportsvogne.

Arrangementet byder på en sjældenhed for motorsportsnostalgikere. Ronnie Petersons March fra 1976 bliver startet og kører en opvisning. Vognen er det eksemplar som Ronnie kørte til sejr på Monzabanen i 1976. Et rigtigt racing–ikon!

Vognen køres af den flerdobbelte europamester i Formel Vee og historiske løb Tommy Brorsson.

March 761, som modellen hedder, drives af formel 1–verdenens mest succesrige motortype en Cosworth DFV V8, der yder 460 hk ved 11.000 omdrejninger. Denne motortype blev fremstillet i perioden 1967 til 1984 og vandt ikke mindre end 154 Grand Prix–sejre. I MGCC er vi stolte og glade over at kunne præsentere denne Formel 1–legende. Vognen køres på søndag den 8. juli ved 15–tiden på Ring Knutstorp.

I år arrangerer MGCC svensk sportsvognstræf for 34. år i træk. Arrangementet har udviklet sig til Skandinaviens største træf for sportsvogne. Ud over de spændende konkurrencer på lørdag og søndag er den imponerende sportsvognsparkering meget seværdig. I år bliver udstillingerne med Ferrari– og Lotus–klubbens vogne og March 761 en af weekendens absolutte højdepunkter.
 

Læs mere her

tags: euro, 1976, Ferrari, Formel 1, 1984, sportsvogn, motorsport, konkurrence, Skandinavien, Lotus,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar