onsdag den 5. oktober 2016

Sådan får du ungerne med ud i efterårsferien - Geocaching!


Efterårsferien står for døren med en eksplosion af farver, kastanjer og forhåbentlig høj sol. Men hvad nu Ungerne vil hellere se YouTube-videoer og snappe med vennerne. Gode råd er dyre – eller er de Geocaching er en oplagt måde at lokke hele familien med ud på. En spændende skattejagt kan godt konkurrere med diverse elektroniske medier, især når I skal bruge den uundværlige mobiltelefon.Sæt krydderi på turen og lok familien med ud
Skal I tilbringe kartoffelferien i sommerhus, på familiebesøg eller derhjemme med familien Grib ungerne og deres mobiler og sæt lidt ekstra krydderi på køreturen, gå- eller cykelturen. Skal du have børnebørnene på besøg, er en spændende skattejagt et godt lokkemiddel til at få dem væk fra skærmen og ud i naturen.

Kombiner køreturen med en sjov skattejagt – du bliver bidt af det!
Du kan geocache lige uden for din egen hoveddør, eller du kan bruge geocaching til at besøge nye steder, for der ligge skatte til geocaching gemt over hele landet. Det er især private, turistforeninger og fx spejdere, der har gemt skatte i landskabet, men også dækproducenten Bridgestone er hoppet med på legen. Finder du en af deres 30 skatte, kan du være med i lodtrækningen om en ferie for hele familien.

Du kan vinde mere end æren, hvis du er hurtig
Du kan liiige nå at vinde en kør-selv-ferie for hele familien, hvis du går på skattejagt her i efterårsferien. Finder du en af de 30 skatte, dækproducenten Bridgestone har gemt på naturskønne pletter over hele Danmark, kan du dele et foto af skatten på Bridgestone Danmarks Facebook-side og deltage i konkurrencen om en kør-selv-ferie for hele familien. Konkurrencen slutter i uge 43, så det er bare om at komme af sted!
Konkurrencebetingelser og oversigt over skattenes placering og tilhørende GPS-koordinater finder du på Bridgestone's hjemmeside.

FAKTABOKS
Hvad er det der geocaching
Mere end 30.000 danskere er bidt af geocaching, som er en skattejagt, hvor du bruger din smartphone eller en GPS til at finde en skat, en 'cache', der er gemt i naturen. Det er geocacherne selv, som gemmer skattene, og pointen er, at man lader skatten ligge eller bytter den ud med en ny, så andre geocachere kan gå på jagt efter samme skat. Skatten er ofte små stykker legetøj eller souvenirs, ikke noget af værdi.


Læs mere her

tags: Danmark, Facebook, lodtrækning, kemi, krydderi, konkurrence, efterårsferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar