mandag den 10. oktober 2016

Solgt eller gratis! Motorsport på QXL.dk

Hummer H2 og filmstjerne–biler på auktion

Så du røgen Motorentusiaster har glade dage på QXL.dk i denne uge, der er dedikeret til alle aspekter af motorsport. Der er næsten 1.000 auktioner i gang med biler, MC og udstyr og reservedele, som kan erhverves for bedste bud. Og vanen tro findes der også dét, man ikke finder andre steder end på QXL.dk:

Er man til den ultimative blærerøvsbil, kan man byde på en uges kørsel i en Hummer H2, som blandt er andet bliver brugt flittigt i tv–serien CSI. Det koster normalt 10.000 ex. moms at køre rundt i kæmpebilen i en uge, men Ole Meldgaard specialbiludlejning A/S i Herning har nu sat en uges leje med 1000 km fri kørsel, inklusive forsikring, på auktion på QXL.dk startpris bare 1 kr. Ugen i Hummeren er på auktion nu og frem til den fredag den 20. juli, og QXL.dk betaler momsen så nu er muligheden for at køre standsmæssigt for et lidt mere overkommeligt beløb. Se Hummeren på auktionsnummer 511738906.

Hvis man hellere vil gøre vennerne grønne af misundelse med lidt stjernestøv, kan man byde på en sand perle af en polo, som Nordisk Film har anvendt ved adskillige lejligheder, f.eks. da Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas gav den gas i som de grønne slagtere. Desuden har nu opløste Swan Lee og andre kendisser har fået en tur i den lille bil, som kan erhverves for bare 11.000 kr på QXL.dk. Man kan se Poloen på auktionsnummer 511467024.

Er man typen der kan selv, er der mange hundrede reservedele alufælge, sæder, bilstereo, tuningsdele, hjelme køredragter i læder.

– Hovedparten af vores medlemmer er stadig mænd, og hos de fleste af dem vejer kærligheden til det motordrevne transportmiddel tungt! Derfor har vi afsat en uge til at have særligt fokus på motorsporten. Det betyder blandt andet, at det er solgt eller gratis at sælge udstyr i denne kategori. 100 kr., hvis auktionen går godt, og 0 kr. hvis der ikke kom en handel ud af det, fastslår Jacob N. Masters, adm. direktør for QXL.dk.

Flere oplysninger om motor–temaugen på www.qxl.dk.

Om QXL.dk
QXL.dk er Danmarks største online handeslplads med ca. 500.000 registrerede medlemmer, og allerede mere end 4 millioner i Europa. Hver uge sættes gennemsnitlig 1.600.000 varer til salg på QXL.dk, fordelt på masser af spændende auktioner og varer til fast pris. Klik ind på www.qxl.dk for mere information.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, direktør, bilen, Film, CSI, Herning, Mads Mikkelsen, motorsport, moms, Motor, transportmiddel, fælg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar